вторник, 1 май 2018 г. 13:45 ч.

Без спекулации

TMZ разкри истината за смъртта на DJ Avicii

Blife.bg

TMZ разкри истината за смъртта на DJ Avicii

Шведският DJ Avicii е загинал заради масивна загуба на кръв от рана, която си е причинил сам. твърди доклад, цитиран от TMZ.

Авника, чието истинско име е Тим Бърлинг, беше намерена мъртъв в град Мускат, Оман, на 20 април. Миналата седмица семейството му написа отворено писмо, в което се казва, че 28-годишният "не може да продължи и иска мир". Писмото, подписано от "Семейството", описва Avicii като "крехка, артистична душа и чувствителен човек, който не е бил създаден за машината, в която е влязъл". „Той наистина се тормозеше с мисли за Смисъла, Живота, Щастието. Той не можеше да продължава повече. Искаше да намери покой“, казват от семейството му.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари