вторник, 15 май 2018 г. 08:45 ч.

Мутренски истории

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ! Ето го палата за милиони на бияча Стъки - по известен като мъжа на Юлияна Дончева! Откъде пари за този замък?

Blife.bg

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ! Ето го палата за милиони на бияча Стъки - по известен като мъжа на Юлияна Дончева!  Откъде пари за този замък?

Палатът, пред който е паркирана колата на Станислав Недков е видимо луксозен и твърде скъп, поне за милион лева.

BNews разполага с ексклузивни снимки, изпратени от наш читател, на скъпия палат на Станислав Недков - Стъки, срещу когото в момента се води досъдебно производство за катастрофа в нетрезво състояние или след приема на наркотични вещества, при която е причинена телесна повреда на едно или повече лица, както гласят текстовете от Наказателния кодекс, по които се води разследването.

Пред лъскавия замък биячът от ГЕРБ е паркирал луксозното возило, с което потроши патрулка и рани двама полицаи, единият от които лежа в болница. Колата е покрита с някакво парче плат, за да не се виждат зулумите от сблъсъка, който стана на 29 април т.г.

Прокуратурата образува досъдебно производство по чл. 343, ал. 3, пр. 2, вр. чл. 342, ал. 1 НК. Въпреки разпространената тогава информация, че биячът не бил зад волана пиян, ето какво гласи точно текстът от Наказателния кодекс, по който се води разследването:

Чл. 343. (Попр. - ДВ, бр. 29 от 1968 г., изм. - ДВ, бр. 95 от 1975 г., изм. - ДВ, бр. 54 от 1978 г., изм. - ДВ, бр. (3) (Доп. - ДВ, бр. 21 от 2000 г., предишна ал. 2 - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г., доп. - ДВ, бр. 60 от 2012 г., в сила от 08.09.2012 г.) Ако деянието е извършено в пияно състояние или след употреба на наркотични вещества или техни аналози или от него е настъпила телесна повреда или смърт на повече от едно лице, или деецът е избягал от местопроизшествието, или е управлявал, без да има необходимата правоспособност, или на пешеходна пътека наказанието е

: а) (изм. - ДВ, бр. 60 от 2012 г., в сила от 08.09.2012 г., изм. - ДВ, бр. 74 от 2015 г.) при тежка или средна телесна повреда - лишаване от свобода от една до шест години, а в особено тежки случаи - лишаване от свобода от две до десет години;

б) (изм. - ДВ, бр. 74 от 2015 г.) при смърт - лишаване от свобода от три до петнадесет години, а в особено тежки случаи - лишаване от свобода от пет до двадесет години.

Палатът, пред който е паркирана колата на Станислав Недков е видимо луксозен и твърде скъп, поне за милион лева. Публичната информация води към липсата на доходи от страна на Стъки, явно съпругата му Юлияна е основният източник на доходи в семейството. Което обаче навежда веднага на въпроса: ако парите не са от джоба на бившата депутатка, кой и какви данъци внася в държавната хазна за разкошния и охолен живот, който води семейството?

Да не пропуснем и факта, че Българската федерация по ММА и нейният президент Станислав Недков – Стъки за поредна година ще бъдат щедро финансирани от държавата. Официална информация, изнесена от министъра на спорта Красен Кралев, гласи, че ще получат сумата от 160 000 лв, което е с 40 000 лв. повече от разходените за 2017-а година (120 000 лв.)

Няма никаква отчетност на изразходените средства, дори никъде не може да се видя статистика на проведените и финансирани от Федерацията до момента състезания, коментират известни лица от бойните среди. По думите им Станислав Недков – Стъки профуква парите на Федерацията за себе си като разчита на чадъра, който държавата в лицето Красен Кралев и премиера Бойко Борисов, са разпънали над него.

Справка на BNews в Търговския регистър установи, че Недков е съдружник във фирма „СГ фактори“ заедно с годеника на русата Златка - Георги Валентинов. Седалището на фирмата съвпада с адреса, на който живее Недков в Панчерево.

Наскоро двамата с Георги Валентинов отвориха в Студентски град “Сандвичарница за шампиони”, което представлява обикновен кебапчийница. Интересно как с подобен бизнес се купува такъв палат, в който биячът и екс депутатката живуркат?

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Jamesfah - 09:31, 23 окт

    Заказать seo поисковую оптимизацию сайта, Заказать услуги по продвижению сайта По всем возникшим вопросам Вы можете обратиться в скайп логин pokras7777 Аренда выделенных серверов по приемлимым ценам Раскрутка сайта под ключ

Напиши коментар

Коментари