четвъртък, 23 сеп 2010 г. 11:06 ч.

Ивелина Христова

Дневен хороскоп

Blife.bg

Дневен хороскоп

Денят е слънчев от сутринта, но дали ще завърши така... Вижте какво казват звездите по въпроса!

Вашият любовен хороскоп можете да видите - тук.

ОВЕН

Днес да не се поемат големи ангажименти и не започвайте нова работа. Това по-скоро е денят за домакинска работа и ангажименти в семейството, за оправяне на сметки, счетоводство, кореспонденция. Нека всичко е подвластно на ред и разум. Непременно направете точен разчет на това, което искате да свършите.

ТЕЛЕЦ

Не се ръководете от въображението си, защото това е денят на организацията, системата и стриктността. Уважете традицията и нормите. Времето е благоприятно за пътуване, за преместване и за всякакви контакти. Сега водете преговори, проучвайте, анализирайте, намирайте нови идеи или убеждения.

БЛИЗНАЦИ

Не се отпускайте, бъдете бдителни и хладокръвно се борете с възникналите недоразумения и проблеми. Може да предприемете кратко пътуване с добър резултат. Обмислете честно и коректно всяка причина, която поражда разногласия между вас и другите. Осъществете някаква промяна, купете си нещо ново.

РАК

Днес трябва да изглеждате добре. Работата или семейството могат да са източник на неочаквани грижи и да ви създадат проблеми. Но вие можете да оправите недоразуменията. Успехи ще имат занимаващите се с творчество, изкуство или естетика. В никакъв случай днес не започвайте съдебно дело или спорове.

ЛЪВ

Денят ще ви натовари, но вие сте свикнали. Чувството ви за дълг и отговорност ще е изразено особено. Днес вибрациите ви повеляват любов и добротворство. Ще виждате само едрото и грандиозното, но не и детайлите. Затова е по-добре да не предприемате нищо ново или важно, а по-скоро завършете започнатото.

ДЕВА

Забравете работата и борбата за власт и пари. Бъдете откровени. Сега е моментът да направите важна стъпка напред. Но в зависимост от отношенията ви може да се провалите с гръм и трясък. Това може да е денят на започване на нов цикъл, но и на пропадане в бездната. Обмисляйте внимателно всяка стъпка.

ВЕЗНИ

Сега трябва да въплътите в дела идеалите си. Внесете ред и система в работата и дома. Бъдете трезви в преценките и дайте шанс на всеки. Ако градите големи планове, те ще се сбъднат. Можете да намерите практически решения за сложните проблеми и недоразумения.

Днес може да построите въздушна кула.

СКОРПИОН

Умората и притесненията ще отстъпят място на по-приятни и забавни занимания. С удоволствие ще им се посветите, разчитайки да забравите нещата, които ви създават напрежение. За намерилите любовта, годината ще премине в бурни страсти, романтика и въодушевление, независимо каква е връзката.

СТРЕЛЕЦ

Днес няма да можете напълно да контролирате ситуацията, макар че отстрани ще изглежда точно така. Може би ще ви се наложи да потърсите странична помощ от най-близките си. След пролетта дамската част на зодията ще попадне под въздействието на вибрации, стимулиращи освобождението от уморени връзки.

КОЗИРОГ

Днес си отделете достатъчно време да се видите с приятели и да обсъдите някои новини. Сигурно ще ви дадат някои ценни съвети. А вечерта може да ви посетят ненадейно някои близки роднини. Така най-после ще забележите този, който търпеливо изчаква любовта ви. Не пропускайте шанса.

ВОДОЛЕЙ

Вероятно ще ви се отворят доста разходи по пазаруване. Не се дразнете от цените на стоките, ако можете. Не изключвайте телефона в къщи, може би ще ви се обадят с интересно бизнес предложение. Откажате се от желанието да отнемате и въздуха на любимото си същество. Изпитания ще ви дебнат през този ден.

РИБИ

Интуицията ви през деня ще е особено силна и спокойно можете да й се доверите. Пред вас ще се отвори пътя на успеха в различни направления. Ще имате късмет във финансов план. Усилията, които сте положили до този момент най-накрая ще бъдат възнаградени подобаващо. Направете си разходка сред природата.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари