четвъртък, 17 май 2018 г. 10:02 ч.

Звездни прогнози

Хороскоп за 17 май

Blife.bg

Хороскоп за 17 май

Успешен ден

ОВЕН

Нежелани конфликти

Сряда ще бъде нервен ден. През цялото време се ядосвате за дела, които сте свършили вчера и за грешки, които сте допуснали. Избягвайте натоварващите срещи и контакти. Те ще ви се отразят още по-зле на емоционалното здраве. Вкъщи също сте изнервени и затова можете да предизвикате някои нежелани конфликти.

 

ТЕЛЕЦ

Владейте се

Активни сте в обществено-социалните среди. Говорите и омайвате хората около себе си. В рутинната работа ви спори също толкова много. За съжаление, остър спор с близък роднина или доверен приятел е причината през целия ден да се чувствате нервни, недоволни и пронизвани от яд. Овладейте се.

 

БЛИЗНАЦИ

Не давайте пари назаем

Този ден ви предоставя нови шансове и нови перспективи. Приемете промените, които се случват около вас като благоприятни и наложителни. Приспособете се към всичко ново, с което се сблъсквате. Като цяло денят е хубав, ведър и ви нови положителни емоции. Избягвайте да давате финансови обещания, за да не останете без пари.

 

РАК

Нужда от релакс

Имате нужда от почивка, която ще ви помогне да овладеете напрежението. От няколко седмици сте на педал и нервността ви доста силно се усеща в отношенията и общуването. Не се претоварвайте с работа днес. По-скоро се отдайте на рутинната такава, а вечерта се приберете рано и си легнете възможно най-бързо.

 

ЛЪВ

Творчески настроени

За вас сряда е подготвила доста приятни изненади. Действате по това, което искате. Вършите работа, която ви удовлетворява. Намирате се в хубав, творчески етап или по-скоро чрез творческото си мислене се опитвате да притъпите напрежението и агресията, които също са валидни за днешния ден.

 

ДЕВА

Не всичко трябва да е на всяка цена

Днес ще гоните върхове, ще покорявате цели и като никога ще бъдете безскрупулни, когато искате нещо да се случи. Желаете успеха си на всяка цена. Хората малко по малко ще се настройват срещу вас. Внимавайте. Освен да гоните целите си, гледайте и да запазите отношенията хармонични.

 

ВЕЗНИ

Оригиналните печелят

Днес в службата ви очаква надпревара. Отново сте прекалено чувствителни и това не се отразява добре на взаимоотношенията ви. Остри сте в изказа си и често ще засягате някого с думите си. В обществените сфери делата ви вървят подобаващо. Там проявявате нужната отговорност. Бъдете оригинални и ще спечелите.

 

СКОРПИОН

Всичко се обърква

Навлизате в лош период за финансови операции и договори с финансов характер. Извънредни разходи рязко ще нарушат реда на семейния ви бюджет. В личен план се очакват разправии заради напрежение, което е възникнало още на работното място. Всичко може да се обърка, ако не се овладеете.

 

СТРЕЛЕЦ

В конфликт с всички

Настроени сте делово в сряда, но и често ще бъдете войнствени, като използвате похватите на речта за своя самозащита. Още сутринта в семейството някой ще ви ядоса и ще се опита да развали настроението ви. На работното място сте в остри конфликти с ръководството. Противопоставяте се явно, но помислете дали сте напълно прави.

 

КОЗИРОГ

Владейте се

Въпреки че обещанията бяха за отшумяващо напрежение, днес отново е валидно предупреждението, че можете сериозно да оплетете конците, ако сте нервни и агресивни към хората около себе си. Запазете спокойствие. Предстои ви един доста благоприятен и ползотворен ден, но ако напрежението ви стихне. Овладейте се.

 

ВОДОЛЕЙ

Подобрете бъдещето си

Очаква ви един прекрасен ден, в който се чувствате силно амбицирани да постигнете много от своите вече набелязани цели. Игнорирайте недоброжелателите, защото ако им обърнете внимание, ще си загубите времето в напрежение, разправии и кавги. Насочете силите си към важните неща и променете нещо, от което ще подобрите бъдещето си.

 

РИБИ

Вършете своите си цели

Днес сте активни и можете да свършите много работа за малко време. Избягвайте да се заяждате, да попадате в конфликтни ситуации или да търсите сметка на другите хора. Свършете собствените си ангажименти и ще постигнете успех. Използвайте тази активност за благородни цели, а не за да се ядосвате напразно

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари