сряда, 30 май 2018 г. 14:48 ч.

One Love Tour

Кеца пее без пари в Южния парк

Blife.bg

Кеца пее без пари в Южния парк

Естрадната ни легенда Васил Найденов ще пее без пари за всичките си фенове в Южния парк в София на 30 юни. Той е част от изпълнилнителите на фестивала „One Love tour”, kойто тази година ще бъде с вход свободен и ще обиколи 8 града в България и Македония.

Огромният успех, който постигна One Love Tour 2017г., задължава продуцентите да продължат, за да достигнат до колкото се може по-голяма аудитория от всички възрасти. Единодушно е взето решение да се разшири мащаба на турнето и тази година One Love Tour ще е фестивал, разкриха по време на пресконференцията продуцентите от „Междинна станция“ - Андрей Арнаудов и Иван Христов, македонските им партньори от „Иноватива груп“ - Саня Николич- Маринкович и Марко Маринкович – Слаткаристика. На брифинга бяха й част от изпълнителите в One Love Tour 2018 – Васил Найденов, Владимир Ампов – Графа, Next Time и Димитър Господинов - участник от Фермата.

Дванадесет часова богата програма, включваща различни стилове музика, фолклор, детски театър и вокални групи, популярни изпълнители от двете държави, stand up комици и кулинарни презентации. Водени от идеята да възродят и запазят традициите, по време на фестивала, в градовете в България, ще бъде изградена „Улица на занаятите“. На нея посетителите ще могат да се запознаят с древните ни и пъстри занаяти. Така ще запазим едно безценно наследство . Най-голямата атракция по време на One Love Tour 2018г. е, че за първи път от старта на Фермата, ще се даде възможност, на хора извън телевизионния формат, да видят арената на игрите.

Фестивалът One Love Tour стартира на 16 юни в Скопие, на 30 юни е в София, на 21 юли – гр.Банско, 28 юли – гр.Варна, 11 август – гр.Струмица, 07 септември – гр.Кавадарци, 08 септември – гр.Русе и завършва на 05 октомври за празника на града в Стара Загора. Старта на фестивала, на 16 юни, в Скопие е в рамките на събитията, част от Европредседателството на България и с партньорството на Министерство на външните работи, под егидата на посолството на България в Република Македония. Ще се проведе в центъра на гр. Скопие и ще е най-голямото българо-македонско събитие със свободен вход. На откриването ще присъстват: Министър-председателят на Република Македония Зоран Заев и Външният министър на България – Екатерина Захариева.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари