понеделник, 4 юни 2018 г. 12:23 ч.

Въпрос на престиж

Мариана Маринова след „Woman of thе Universe 2018”: Световните конкурси отдавна не са само дефилета на празноглави миски

Blife.bg

Мариана Маринова след „Woman of thе Universe 2018”: Световните конкурси отдавна не са само дефилета на празноглави миски

Темата за насилието над деца се превърна в кауза на конкурса „Woman of thе Universe 2018”, който се проведе преди дни в Колумбия.

Конкурсът е изключително престижен и един от най-внушителните  в света. Това сподели Мис България Марина Маринова, която е съорганизатор на конкурса.

"Сериозните конкурси отдавна не са само дефилета на красиви жени. Каузата на „Woman of thе Universe 2018” „Не на домашното насилие над деца” беше посрещната с особено внимание от медиите. В Колумбия, знаете, красотата е издигната в култ, но и темата за насилието над деца е изключително актуална".

Всички участнички са представили подробно пред комисията какви са проблемите с насилието над деца и как страните, които представят се борят с проблема.

„Преди финалния тур на конкурса се проведе детски конкурс за красота, в който участваха именно деца жертви на насилие или такива с тежка житейска съдба. Историята на едно момиченце, едва на 5 години разтърси всички. Мария Хосе е дъщеря на наркодилър, застрелян по време на полицейска акция, а майка й е в затвора“, разказа Мариана Маринова.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари