четвъртък, 28 юни 2018 г. 10:07 ч.

Звездни прогнози

Хороскоп за 28 юни

Blife.bg

Хороскоп за 28 юни

Успешен ден!

ОВЕН

Трудностите учат

Четвъртък ви предупреждава да бъдете по-отговорни и съсредоточени в дейността си на работното място. Денят ви носи шансове и възможности, скрити зад малки пречки. Разбира се, виждайки бариерите на пътя си, вие ще се ядосате и разярите, но всъщност преодолявайки ги, извървявате един път на съвършенство и научени уроци.

 

ТЕЛЕЦ

Затрупани от работа

Не се ядосвайте, ако днес не всичко върви по вашия предварителен план. Измежду множеството ангажименти, които са ви наложени отгоре, от страна на ръководството, трябва да намерите и малко време за своите лични дела. Днес не оставяйте разни лични взаимоотношения на самотек. Контролирайте ситуацията. Внимавайте, ако сте на път.

 

БЛИЗНАЦИ

Помислете за нова работа

От вчера сте разпуснати и без особено настроение за работа. Разходи от личен характер са в основата на недоволството ви, но трябва да ги осъществите. Помислете за начин, по който да подобрите финансовото си състояние, да спечелите допълнителни средства или да смените работата си с по-добре платена. Имате как да го сторите.

 

РАК

Почивайте си

Пълнолунието е в основата на стреса, който преживявате в момента. Възможно е да сте недоспали, мудни и разсеяни. Главоболието е малка част от проявленията на физическото ви тяло, вследствие на днешната звездна обстановка. Обърнете внимание на здравето си. Почивайте си повече. Не пийте кафе и алкохол.

 

ЛЪВ

Във форма сте

В четвъртък сте натоварени до краен предел. Целият ви ден преминава на педал. Подгответе плановете си още от сутринта и се придържайте към тях. Пълнолунието е време, в което вие се чувствате във форма и можете да отметнете доста работа. Днес обърнете внимание на здравето си, ако има нужда.

 

ДЕВА

Искате внимание

Днес имате нужда да бъдете забелязвани. За съжаление, всички хора около вас са забързани и унесени в своите си задачи. За да привлечете техните погледи, вие не спирате да мрънкате и да се оплаквате от различни фактори. Има и други начини да сте интересни. По-добре не им досаждайте с негативни слова.

 

ВЕЗНИ

Нестабилност

В четвъртък чувството за потиснатост пронизва целия ден. Сякаш изпитвате усещане за напрежение, без да има причина за това. Доста заядливи сте станали с близките и роднините. Те се явяват един вид катализатор на нестабилните ви емоции. Ще сгрешите, ако си влошите взаимоотношенията заради дреболии.

 

СКОРПИОН

Не търсете съмишленици

В четвъртък се превръщате в мечтатели с несподелени мисли, идеи и мечти. Сякаш не успявате да намерите средата, в която да посеете зрънцето на надеждата. Всички наоколо са напрегнати, забързани и вгледани в своите си задачи и тегоби. Не им обръщайте внимание. Днес живейте в свой собствен свят. Изолиран от останалите.

 

СТРЕЛЕЦ

Труд, труд и пак труд

И днес желанията са ви за бързо развитие, мигновени резултати и по-малко от обичайния труд. Няма как да ви се получи, тъй като днес, за да постигнете набелязаното, трябва да извървите дълъг път стриктно и без преки пътища. Тоест трябва ви труд, труд и пак труд, за да стигнете до върха.

 

КОЗИРОГ

Гледайте напред

В четвъртък от вас се иска да бъдете по-изобретателни, за да можете да вместите всички предварително планирани ангажименти в работното си време. Не губете сили и енергия в излишни разговори. Гледайте напред. Очаква ви промяна. Това, че се занимавате с ангажименти, които са ви непознати, само може да ви радва.

 

ВОДОЛЕЙ

Планиране

Мечтателност, креативност и много чувствителност се бият в днешния ден, като ви правят нерешителни, колебливи и отдадени на различни размисли. Всъщност днес няма да работите пълноценно, а мислите и планирате. Това е вашата задача – да изтъчете плановете за близкото бъдеще. Не поемайте ангажименти.

 

РИБИ

Плодове

В четвъртък сте в добро настроение. Още в сутрешните часове около вас се случват събития, които възбуждат положителното ви мислене. Готови сте да споделите отдавна щукнали ви идеи, които пазехте за подходящия момент. Време е за реализация и настъпателни действия. Нещо в живота ви дава своите плодове.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари