неделя, 26 сеп 2010 г. 11:39 ч.

Ивелина Христова

Дневен хороскоп

Blife.bg

Дневен хороскоп

Звезди, дела, действия, идеи, трудности, щастие... какво ли ви очаква днес?

Вашият любовен хороскоп можете да видите - тук.

ОВЕН

Време е да прекарате известно време далеч един от друг. Важно е днес от решението да сте удовлетвори и двамата. Ако имате деца, през този ден те ще заемат цялото ви внимание със своите: училище, курсове, уроци, увлечения. Посоката на вашето внимание още повече се измества към децата и дома.

ТЕЛЕЦ

Обичайната работа се отлага или съкращава до необходимия минимум. Днес мнозина от вас ще си направят ден, посветен на здравето, рязко променяйки диетата си или отдавайки се на някакъв екстремен вид почивка. Така ще се почувствате заредени за следващи дни и ще излезнете от летаргията, в която сте.

БЛИЗНАЦИ

Който е успял, той е маркирал своя златоносен участък. През този ден ще се проявят първите трудности, свързани с това, че е време да се закрепите в своята нова позиция, в новия си статус или състояние. Като цяло, във фонов режим цялият ден е благоприятен, но развитието и успехът са по-нататък.

РАК

През този ден за вас е най-важно да имате до себе си надежден човек, с който отношенията ви имат официален и законен характер. Партньорът ви трябва да е с по-висок статус от вашия, с по-големи финансови и други ресурси. Ако още нямате такъв, търсете настойчиво. Този човек може да промени живота ви.

ЛЪВ

Забравяйте да проверите какво се върши зад гърба ви в буквален и виртуален смисъл. Днес намерете време и душевна топлина за себе си, а и за своите близки у дома. Следва да отделяте поне два дни в месеца за укрепване на роднинските връзки и повишаването на материалния и душевен комфорт.

ДЕВА

Днес имате достатъчно време, за да се отвоюва от живота късче щастие или успех. Защото такъв род шанс като този днес се дава рядко.Направете ревизия на своите финанси и колкото можете по-трезво, но с оптимизъм помислете за своите потребности и ги задоволете. Има възможност да печелите за достоен живот

ВЕЗНИ

Личният ви партньор е събудил във вас подобно мечтателно - приповдигнато състояние, то е по-скоро сапунен мехур, който скоро ще се пукне, а на вас ще ви се наложи да чистите образувалата се локва. Ако в сегашната ви служба няма перспективи, търсете си друго място.Ще се появи нещо в тази посока.

СКОРПИОН

В последно време  партньорът усложнява живота ви, но през този ден почти не се проявява. Можете да живеете и работите така, както сте свикнали. Ако имате конкретни делови проекти или житейски задачи, лесно можете да постигнете необходимия резултат. Само не започвайте нещо абсолютно ново - връзка, работа.

СТРЕЛЕЦ

Днес можете да успеете и да организирате всичко. В личния живот бавничко расте степента на удовлетвореност: романтичните отношения укрепват, децата ви радват. Отдушник и материална подкрепа за мнозина от вас служи собственото ви хоби или творчески способности. Време е за мечти.

КОЗИРОГ

Държали  сте или ще държите важни изпити, ще се борите с конкурентите си. Вашата педантичност и практичност през този ден се търси и цени, както никога. Днес си направете експеримент: в какво именно ви върви. В обозначената област ще ви върви през цялата друга седмица.

ВОДОЛЕЙ

Благоприятен за вас ден: всичко се подрежда така, както искате. Можете дори да си позволите кратка почивка в чужбина или да приключите работата по благоустройството на семейното гнездо. По този повод  са възможни разногласия с домочадието, които окончателно ще се уредят вечерта.

РИБИ

Началото на този ден се очертава трудно, натрупали са се делови и лични въпроси за изясняване. Трябва да бъдете много стриктни към вече поети ангажименти. Забавяне или некачествено изпълнение ще навреди на професионалната ви репутация и ще отклони нечие желание за партньорство. Очаква ви изденада.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари