понеделник, 27 сеп 2010 г. 11:27 ч.

Ивелина Христова

Вашият дневен хороскоп

Blife.bg

Вашият дневен хороскоп

Началото на седмицата настъпи..вижте какво ви съветват звездите за днешния ден

ОВЕН

Все още Ви измъчват финансовите проблеми и такива отнасящи се до плащане на наеми, данъци, такси и сметки. Не се чувствате достатъчно добре подготвени и това Ви прави уморени и недоволни. Обърнете по-голямо внимание на здравето си.

 
ТЕЛЕЦ

Вие сте усърден и съвестен работник, а освен това имате богато въображение и никога не оставате без свежи идеи. Все пак понякога ви липсва увереността, нужна за да прокара тези идеи и поради това често не получавате признанието, което всъщност заслужавате.

 
БЛИЗНАЦИ

Способностите ви са особено ценни по време на криза, тъй като притежавате силно чувство за самосъхранение. Сигурно е, че днес ще намерите решението, когато се налага да се откриете изхода от някаква -трудна ситуация.
Днес ви харесва да сте сами.

 
РАК

Вие сте до известна степен опортюнист и непрекъснато търси начини да увеличи богатството и да подобри живота си. Вие рядко се отказвате от предоставилия се шанс и днес се заемате с толкова много неща едновременно, че разпилявате енергията си и в резултат на това постига много малко.

 ЛЪВ

Днес сте много пестеливи и може да ви считат дори за скъперници. Причината за това е, че просто не желаете парите да напускат семейството ви. Може да сте много щедри към брачния си партньор, към децата си, към близките си приятели и роднини. В този ден обаче не сте щедри към себе си.

 
ДЕВА

Днес сте приятен събеседник, макар че понякога може да проявявате недискретност. Вие сте силно критични към другите - мненията ви е удивително честно и непредубедено, но не е изключено да използвате поверителна информация в своя полза. Днес сте с изключително харизматични и слънчеви.

 
ВЕЗНИ

През дългия и изпълнен със събития ден ще се сприятелите с много хора и ще откриете, че най-много ви допадат родените под вашия собствен знак. Обичате готварството и други подобни занимания,но по-голямата част от свободното си време прекарвате на открито.

 
СКОРПИОН

Ден на равновесието и устойчивостта. Вие сте добър, съвестен работник и всичко, с което се заемате, вършите решително, методично и упорито. Притежавате значителни качества на лидер и често твърдата ви, безкомпромисна природа става обект на възхищение. Вие знаете какво искате.

СТРЕЛЕЦ


Днес гледате  на задълженията и отговорностите си много сериозно. Решителни  сте и бързо се възползвате от възможностите, които ви се предоставят. Освен това вие сте искрени и имате доста голямо доверие на приятелите и колегите си, но въпреки всичко, донякъде сте самотник.

 
КОЗИРОГ

Вие сте спокойни по природа, но ако нещо ви ядоса, или ако почувствате, че някой не е оправдал доверието ви, сте в състояние да се разгневите жестоко. Освен това може да бъдете упорити, дори да прояви инат, и вследствие на това  днес да развалите отношенията си с другите.

 
ВОДОЛЕЙ

 Днес мислите задълбочено и сте доста прилежни. Чувството ви за хумор не е от най-развитите и не гледате с добро око на нововъведенията. Твърде солидни и традиционни сте   и за това  предпочитате да се придържате към конвенционалното.Смятате дома си за своя крепост.

РИБИ

 Семейството ви е сплотено и вие следите всеки да участва справедливо в домашните задължения. Обичате да трупате вещи, но днес сте добре организирани и подредени. Също така придавате голямо значение на точността - за вас няма нищо по-вбесяващо от това, да ви накарат да чакате.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари