понеделник, 30 юли 2018 г. 12:38 ч.

Бой в мрежата

Сочената за новата Мис Плеймейт Вероника Никифорова помля Черната Златка: Мина й сезона на тази с 10-е аборта, вече няма кой да я… (18+)

Blife.bg

Сочената за новата Мис Плеймейт Вероника Никифорова помля Черната Златка: Мина й сезона на тази с 10-е аборта, вече няма кой да я… (18+)

Вероника Никифорова, една от участничките в новия конкурс Мис Плеймейт 2018, която клюките сочат и като евентуална победителка, яростно нападна Златка Димитрова във Фейсбук. Повод за яростта на Вероника стана изказване на Златка за качествата на новите момичета, кандидатки за короната.

"Тази ку..а ако беше толко свястна, свекърва й щеше да я уважава хахаха и щеше да забременее и роди без проблем, ако нямаше 10 аборта . Не сме “вървежни” , защото е минал сезона и няма кой да я е.е“, избухна Никифорова, цитирана от BGLife.club

Ето тези думи на Черната Златка са причината за гнева на кандидат-миската:

„В годините много често ме питат дали не съжалявам за началото на пътя към славата. Винаги отговарям с гордост, че титлата „Плеймейт“ е най-хубавият комплимент, който съм получавала като жена, но не тя ми придаде стойност като човек. Конкурсът те изстрелва в Космоса, но не бива да забравяш, че хората живеят на Земята. Важно е да знаеш къде се намираш. За да няма повече спекулации по темата, не харесвам и не следя новите плеймейтки. Може би сред тях има достойни, но аз не мога да ги откроя. Продължавам да казвам, че в България със златни букви в историята на „Плеймейт“ са записани само три имена – Николета Лозанова, Златка Райкова и Златка Димитрова“.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Radi - 22:10, 30 юли

    Ели Кучкова е най добрата и май излезе и най умната

  • дара - 16:40, 30 юли

    Браво!!!

Напиши коментар

Коментари