понеделник, 6 авг 2018 г. 08:17 ч.

Звездни прогнози

Хороскоп за 6 август

Blife.bg

Хороскоп за 6 август

Успешна седмица!

Телец

Вероятно е любовта да изостави Телците. Възможно е толкова да се потопите в личните си проблеми, че да не обръщате внимание на околните. Отменете пътуванията и командировките.

Бъдете внимателни и предпазливи, има опасност да бъдете измамени или окрадени.

Близнаци

Не се доверявайте на първото впечатление – то е погрешно. Под особено покровителство се намират хората, занимаващи се с творчество или възпитание.

Ден за постигането на вътрешна свобода. Благоприятни са пътешествията и индивидуалните занимания. Възможно е да изплуват стари дългове или задължения, за които вие сте забравили.

Рак

Не е изключено, именно днес да започне периодът, свързан с умението правилно да направлявате своите жизнени сили, което се отразява благоприятно на следващите дни.

Човекът, който е до вас може да ви помогне да се отървете от лошото настроение. Битовите проблеми излизат на преден план.

Необходима ви е почивка и смяна на обстановката. Възможно е да възникне кризисно финансово положение.

Лъв

Възможно е интересно познанство или романтична среща с Близнак или Водолей. Всяко нещо ви се удава леко и носи удовлетворение на цялото семейство.

Добър ден за физически натоварвания, продължителни разходки и активна почивка сред природата.

Вероятно е да успеете да намерите средства за реализирането на намеренията си.

Дева

Не губете благоразумието си. Любовта и предаността на близките ви защитават от неприятности. Не трябва нищо да планирате за през този ден, тъй като са вероятни най-непредсказуеми събития.

Най-отчаяните Деви са склонни да недооценяват опасността и дори се опитват да рискуват пари.

Везни

Въздържайте се от романтични приключения, те могат да имат нежелани последици. На младите се препоръчва да избягват крайностите в поведението.

Този ден е по-подходящ за спокойна почивка, отколкото за активна дейност, участие в мероприятия, конкурси и състезания.

Днес сте способни да пожертвате част от парите си за хуманни и благотворителни цели.

Скорпион

Ако отхвърлите настрана всички подозрения и проявите любов към своя избраник, се чувствате на върха на блаженството. Много съпружески двойки може да отбележат обновяване на чувствата.

Това може да зарадва уморените от неприятности хора. Денят е благоприятен за пътешествия, продължителни и далечни пътувания.

Съществува възможността за сключването на изгоден договор с чуждестранна фирма, който да ви осигури определен доход още към края на тази година.

Стрелец

Вероятни са срещи на Стрелците с бившите им поклонници. Но е трудно да се прогнозира безоблачно щастие. Има много проблеми по пътя към взаимното съгласие, както и много обиди и недоразумения.

Много Стрелци днес чувстват бодрост и жизнерадост.

Не е изключено днес да блеснете с остроумие и да се стремите да участвате в различни диспути и спорове.

Козирог

В резултат на неочаквани събития отношенията с близкия човек може и да не са добри. При хората с ниско социално положение нивото на практичност може да се прояви във формата на хитрост, а при тези, които притежават по-изтънчен характер – в жизнеустойчивост на натурата.

Организмът ви се нуждае от закаляване и затова опитайте някакъв оздравителен курс или поне посетете басейн – водата може да ви успокои и ободри едновременно.

Много Козирози са достатъчно безразлични към парите, особено тези, които не изпитват остра нужда от тях.

Водолей

В сферата на личните отношения болшинството Водолеи може да се окажат явно на висотата на положението, но те са склонни да разпространят своето обаяние върху всички, като цяло и върху никого конкретно, с което може да засегнат своите приятели и приятелки.

Проявете се в ролята на алтруист и помогнете на другите, когато има такава възможност, но при това не изпадайте в крайност.

Риби

Не реагирайте болезнено на случващото се, в края на краищата от вас не зависи много. Препоръчва ви се да не се усамотявате. Общуването с доброжелателите ви помага да усетите равновесие и покой.

Рибите могат да усетят, че жизнените им сили и личната им енергетика са недостатъчни за провеждането на отговорни мероприятия.

Особено раздразнение предизвикват неоправданите харчове на пари от страна на вашите близки.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари