четвъртък, 23 авг 2018 г. 09:19 ч.

Звездни прогнози

Дневен хороскоп за 23 август

Blife.bg

Дневен хороскоп за 23 август

Успешен ден!

Овен

Много Овни днес са готови да узаконят своята стара връзка. Близък човек, който се намира редом до вас, може да се нуждае от наставления и контрол.

Окончателно си оправете старите неща и нахвърлете перспективите за бъдещето.

Денят е най-благоприятен за счетоводна работа.

Телец

Голяма е вероятността Телците да постигнат душевно равновесие. Любовните им отношения могат да преминат на нова спирала в развитието си. Неочаквано известие, нови задължения или домашни грижи искат от вас много сили и време.

Общуването с партньорите или ново познанство може да създадат основата за подобряване на материалното положение.

Бъдете внимателни при общуването с малко познати хора или при правенето на покупки – може да се опитат да ви измамят.

Близнаци

Благоприятни са усамотяването и съсредоточаването върху проблемите си. Възможно е известно време да бъдете принудени да живеете с неинтересни за вас хора.

Денят е свързан със суетене, дребни проблеми и умора, което е особено тежко за Близнаците.

Възможно е всякаква инвестиция на финанси да бъде успешна и да донесе печалба.

Рак

За днес не назначавайте срещи. Препоръчва ви се да прекарате вечерта сами. Пасивен ден, който няма да внесе сериозни изменения в живота ви.

Придвижването ви в службата зависи от това дали се страхувате да поемете риск.

Негативните промени в материалния живот трябва да възприемате като заслужени.

Лъв

Съществува вероятността от ново познанство с интересен човек. Осъществявайте деловите си срещи и контакти през първата половина на деня, тъй като през втората половина ви се налага да се заемете с домашни проблеми.

Вътрешната енергия и деловитостта на Лъвовете започват да растат, което позволява на мнозина да привлекат околните към реализацията на своите замисли.

Решителните действия, натискът и целеустремеността водят до високи резултати.

Дева

Девите могат да завържат познанства и да намерят нови източници за творческо вдъхновение. Нестандартният поглед върху нещата, известната ексцентричност и острота на съжденията на Девите могат да учудят хората, дори добре познаващите ги.

Не преминавайте покрай дреболиите и всичко разнищвайте докрай.

Това повишава вашите професионални и житейски навици. Вашите желания могат и да не съвпадат с възможностите ви.

Везни

Единствената неприятност на този не съвсем лош ден може да бъде лекото несъгласие с любимия човек. Появява се възможността да се оцени или преосмисли изминатия път.

Този ден обещава да бъде спокоен за Везните и да ознаменува нарастването на творческия им потенциал. Успехът във финансовата сфера зависи от умствените ви способности.

Вие можете да разчитате и предвиждате изменението на курса на ценните книжа, благоприятна може да се окаже вашата активност в промишлеността.

Скорпион

Много Скорпиони няма да са способни да се концентрират върху вътрешните си усещания и могат да изгубят интерес към неотдавнашния обект на своята страст.

Старайте се да бъдете безупречни във всяко отношение и да спазвате правилата на поведение на обществените места. В работата си не трябва да разчитате на късмета, всичко зависи от вашата целеустременост.

Постарайте се да се въздържате от твърде смели постъпки, решения и изводи. Не приемайте предложенията за лесни доходи.

Стрелец

Стрелците могат да проявят благодушие и снизходителност към грешките на любимия си човек. През втората половина на деня са благоприятни активната почивка, развлеченията и разходките.

Служебните дела, отговорните срещи или оформянето на важни документи може да се подредят от добре по-добре, но много Стрелци се вълнуват от правилността на избраната насока на дейност.

Възможно е да се открият грешки или финансови загуби, недобросъвестност на партньорите или подчинените.

Козирог

Планетите може да окажат своето неблагоприятно въздействие в сферата на любовта и еротиката на хората, родени под знака на Козирога. Близките ви хора очакват от вас разбиране и изразяването на любов.

Звездите са готови да помогнат на Козирозите в опита им да постигнат и най-честолюбивите си замисли и цели.

Трудовата дейност ви обещава добра печалба.

Водолей

Околните, които не се отличават с порядъчност, може леко да злоупотребят с вашата доверчивост. На мнозина благотворителната дейност обезпечава психологическа устойчивост и допълнителен стимул в живота.

Вероятно отборът от съмишленици, който действа заедно с Водолея, намира възможност за успешно продължаване на делото.

Днес могат да бъдат удовлетворени исканията за всякаква финансова поддръжка.

Риби

Главна задача на първата половина на деня е умението да покажете на партньорите си своите възможности, своята надеждност и делови маниер – тогава можете да разчитате на тяхната поддръжка, не само морална, но и което е доста по-важно, материална. Не забравяйте тези, които се нуждаят от вас.

Семейните дела са свързани с прекомерни материални изисквания на Рибите или на техните подопечни.

Пазете си всички бонове и квитанции – възможни са грешки в сметките.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари