сряда, 29 сеп 2010 г. 11:03 ч.

Ивелина Христова

Дневен хороскоп

Blife.bg

Дневен хороскоп

Вижте какво ви съветват звездите в средата на седмицата..

ОВЕН
Вашите правилни постъпки, ще ви донесат стабилност, от която се нуждаете. Членовете на вашето семейство ще ви насърчат да работите и печелите. Напредък в кариерата. Може да имате известни притеснения в началото на деня, но те бързо ще отминат.

ТЕЛЕЦ
Трябва още от сега да  изготвите стратегия за работа . Нещата ще напредват бавно, не бива да се изнервяте ненужно. Използвайте вродения си чар и имайте търпение. Децата ви ще ви радват със своите лични успехи. Тези от вас, които учат и  работят ще успеят да се справят със своите ангажименти.

БЛИЗНАЦИ
За служителите и работниците има опасност насъбралото се напрежение през минали дни да ескалира  днес. Много от вас ще се замислят за ново начало, за нова работа.  Разположението на планетите ще ви пречи да намерите своя правилен път. Не бъдете открито критични спрямо своите колеги и работотодатели

РАК

Действията ви ще са доста странни и хаотични. Дано имате някакъв план, че по този начин нищо няма да постигнете. Поне събирайте информацията, която идва при вас по най-невероятни начини.Насочили сте цялата си енергия, за да спечелите допълнително средства - парични или други.

ЛЪВ
Достатъчно смели и решителни сте да постигнете целите си. Способни сте да накарате другите да ви повярват Още не е настъпил активният момент да действате. Засега просто наблюдавайте и анализирайте фактите. Изводите ще можете да си направите съвсем скоро.

ДЕВА
Ще се чувствате най-удобно на място, където царят хармония и красота. Няма да е лесно да го откриете, но нищо не ви пречи да го създадете сами. Така поне със сигурност ще получите каквото искате.Ще се чувствате удобно там, където всичко си е по местата и ви дава не само усещане за сигурност.

ВЕЗНИ
Сякаш всички са стоварили задачите си върху вас. Естествено, вие ще се справите, но защо трябва винаги да ви нагърбват с толкова много неща. Ами, вие си знаете, като сте такива работохолици. Погледнете другите как се справят в подобни ситуации.

СКОРПИОН
Важно е днес да сте максимално съсредоточени. Изпратете емоциите в най-забутания ъгъл на съзнанието иначе рискувате да провалят всичките ви планове. Вземете мерки, докато не е станало късно.Напоследък с голям ентусиазъм сте решили да свалите няколко килограма от теглото си.Ще се справите успешно.

СТРЕЛЕЦ
До обяд ще сте леко раздразнителни, защото няма да успеете да видите и чуете всичко, което ви се иска. Следобед ще уталожите нервността и ще успеете да постигнете хармония около себе си.Всичко, което изглежда обичайно, ви отегчава и ви довежда до истерия.

КОЗИРОГ
Настроенията зависят от възраста, но на колко  години сте, че да не сте млади духом. Винаги предпочитате доминираща позиция и няма да се спрете. Например няма да се задоволите с вземането на решения относно решаването на битови проблеми. Имате по-глобални планове.

ВОДОЛЕЙ

Притежавате аналитичен ум и сте студени и логични в разсъжденията си. Впечатлението, което създавате е много силно, но всъщност то нямат вътрешна сила. При вас разминаването между думи и действия се проявява много ярко. Интересното днес  е, че  създавате впечатление за силна личност.

РИБИ

Днес притежавате невероятна воля в съчетание с романтична любов. Любовта е вдъхновението ви, но и слабото ви място. Вие сте лидери и изискванията им към партньор са много високи. В любовта сами си избирате партньор, без да се влияете от мнението на приятели и близки.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари