четвъртък, 20 сеп 2018 г. 12:51 ч.

Красива надпревара

Над 500 кандидатки напират за „Мисис България“ 2018

Blife.bg

Над 500 кандидатки напират за „Мисис България“ 2018

До 1 октомври 2018г., продължава онлайн кастинга за участие в 20-ото юбилейно издание на конкурса „Мисис България“. До тогава желаещите да се включат в надпреварата могат да изпратят кратко cv, актуална снимка, задължително телефон за обратна връзка на имейл: missisbg@abv.bg.

До сега над 500 дами от цялата страна са заявили желанието си да участват в конкурса. Сред тях има домакини, учителки, адвокати, лекари, финансов инспектор.

Прави впечатление , че повече от записалите се дами имат повече от едно дете и са активно работещи майки. Точно това е и идеята на „Мисис България“ - да покаже образа на съвременната жена,  която съчетава  ролята на майка, съпруга, професионалист и не на последно място на жена!

На 3 октомври организаторите ще обявят и уведомят одобрените финалистки. Церемонията ще се състои в „Сити Марк Арт Център“ в София.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари