четвъртък, 30 сеп 2010 г. 12:13 ч.

Ивелина Христова

Дневен хороскоп

Blife.bg

Дневен хороскоп

Ослушвайте се й днес. Вижте какво ви е подготвила съдбата...

ОВЕН

Сложен ден, ако сте планирали пътуване. Ще има различни спънки и усложнения, които ще направят работата ви по-проблематична. Нова придобивка или край на спорове от имотен характер. Изчистват се неща, които са ви тревожили досега.

ТЕЛЕЦ

Срещи със стара или нова любов ще ви дадат светлина по въпроси, които сте смятали за някаква тайна, за нещо, което е било във ваш ущърб. Разкриване на истини, които носят успокоение. Раздяла с дете или подготовка за такава, свързана с неговото бъдеще.

БЛИЗНАЦИ
Ще има хора, които ще ви помогнат и които ще застанат до вас.  Мнозина ще успеят да разрешат стар финансов проблем или да получат пари, които са се забавили по някаква причина. Финансови придобивки като малка приятна изненада.Лични проблеми с хора с труден характер.


РАК

Шансове и възможности за реализация и постигане на успехи както по отношение на семейството и дома, така и в професионален план. За водещите съдебни дела-натоварен и неблагосклонен ден. Ще възникват спънки и пречки, забавяния или отлагания. Разочарование от хора, на които сте вярвали.


ЛЪВ
Проблеми със здравето на близки родственици и приятели, които не живеят в момента във вашето населено място. Радостни събития свързани с годеж или сватба, зачеване или раждане на дете, рожден ден и други хубави поводи, които ще ви съберат с близки и познати.

ДЕВА

Бъдете предпазливи с емоциите си!В любовните отношения ще се прокраднат мисли всяващи съмнение в лоялността на партньора или чувствата, които в действителност изпитва към вас. Не оставяйте съмненията да ви създават негативни емоции. Седнете и поговорете за вашите притесненя.


ВЕЗНИ
Не всичко е толкова лесно и просто и затова безпокойството и притесненията ви са разбираеми. Срещи и събирания с различни хора по различни поводи. Внимавайте обаче къде какво говорите и какво споделяте. Има хора, които ще направят от мухата слон или ще предадат думите ви изопачени.


СКОРПИОН
Отношенията ви с околните ще са сложни и проблематични на моменти. Любовта обаче ще бъде щедра към вас. Нова любов или начало на съвместен живот. Срещи и запознанства с хора от близо и далеч.
Ако имате здравословни неразположения, потърсете навреме лекарска консултация.


СТРЕЛЕЦ
Размяната на обвинения и обиди прави пътя към помирението ви невъзможен. Вероятна временна раздяла, която ще усмири емоциите ви и ще ви даде време да помислите. Емоционално не сте във форма, което ще влияе на действията ви през целия ден.Отърсете се от напрежението чрез спорт или релакс.КОЗИРОГ

Очaквайте пари за деца или от деца. Разходи свързани с млади хора от семейството и тяхното бъдеще в личен или професионален план.Ще се ангажирате с покупко-продажба на движимо или недвижимо имущество. Прехвърляне на собственост или получаване на наследство.


ВОДОЛЕЙ
Срещи с хора от противоположния пол по имуществени или финансови въпроси.Пътуване по работа или с някаква определена цел може да се отложи или зaбави поради различни непрeдвидени лични, транспортни или метеорологични причини. Не пренебрегвайте половинката си днес.

РИБИ
Вие сте положили много усилия и накрая, постигнали заслужените резултати, сега можете да се отпуснете да си почивате колкото си искате. Дори целия ден бихте могли да прекарате в безделие, без това да се отрази зле на бъдещето ви. Вие отлично знаете как да мързелувате пълноценно.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари