вторник, 9 окт 2018 г. 09:48 ч.

От първо лице

Емануела проговори за новото начало с Митко Динев и защо се е разделила с Мартин

Blife.bg

Емануела проговори за новото начало с Митко Динев и защо се е разделила с Мартин

Емануела говори за мъжете в живота си.

Поп фолк изпълнителката разкри има ли мъж в живота й, който тя иска да страда и какви всъщност са отношенията й с бащата на детето й Димитър Динев. Емануела сподели още, ще я видят ли всички нейни фенове скоро като булка и скъса ли са в Мартин, с когото се сгодиха през лятото.

Пред Венета Райкова поп фолк изпълнителката категорично заяви, че в живота й няма мъж, който тя иска да страда. На въпроса на водещата има ли мъж в живота й, Емануела се опита да избегне отговора.

Тя сподели, че винаги ще има двама мъже и това са нейните синове.

Венета продължи да настоява да получи отговор на зададения въпрос, при което Емануела нямаше как да не й даде отговор. „Честно казано, не знам как да ти отговоря на този въпрос. Имам това, което искам от живота си. Който й мъж да е до мен, няма как да се чувства щастлив, защото аз просто нямам време за него. Смятам, че съм си самодостатъчна“, споделя Емануела.

„Преди време изпитвах страх, че мога да остана сама, че трябва задължително да имам някого до себе си, затова и винаги съм била от връзка във връзка. Не съм имала много връзки, но просто съм била от връзка във връзка. След раздялата с бащата на втория ми син в началото ми беше много трудно. Не в материален смисъл, а емоционално. След раздялата с Митко Динев бях две години сама“, споделя още певицата.

След тези две години Емануела се чувства готова за нова връзка и започва такава с Мартин. „С Мартин се познаваме от 20 години и може би по някакъв начин му имах доверие“, споделя поп фолк изпълнителката, но отново подчертава, че няма как да направи един мъж щастлив, защото всеки мъж има нужда от внимание, а тя няма време.

„А и като цяло един такъв мъж като него иска жената да си бъде до него. Аз не мога да му дам такова нещо. Опитахме се, не се получава“, споделя още Емануела. Конкретен отговор разделени ли са или не са, поп фолк изпълнителката не се нае да каже.

„Към днешна дата мога да кажа така: Имаме прекрасни отношения. Единственото нещо, което искам за него е да бъде щастлив“, сподели Емануела.

От следващите думи на поп фолк изпълнителката, че феновете й скоро няма да я видят като булка обаче, става ясно, че в момента няма мъж до нея.

Емануела отрече и слуховете, че е събрала с бащата на детето си – Димитър Динев. Двамата обаче са подобрили отношенията си заради сина си.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари