понеделник, 22 окт 2018 г. 15:49 ч.

Жертва на професията

Турският Брад Пит с тежка диагноза

Blife.bg

Турският Брад Пит с тежка диагноза

Турският Брад Пит се снима в сериала „Сблъсък“ и изцяло се е посветил на работата си.

Той признава, че е подложен на невероятен стрес. Снимките продължават почти денонощно. Около 20 часа от денонощието той прекарва на снимачната площадка и всичко това е много изтощително.

Стресът и постоянната умора са отключили и някои здравословни проблеми. Актьорът споделя, че има проблеми със съня. На фона на 20-часовия работен ден през времето, в което е у дома, той не успява да мигне.

За да се справи с проблема, Къванч Татлъту се е обърнал към специалист. В момента той се лекува чрез прием на силни медикаменти. Синеокият красавец признава, че никак не му допада идеята да приема хапчета за сън. Но в момента те са единственото спасение за него, тъй като му помагат не само да заспи, но и да се справи със стреса, на който е подложен ежедневно.

Турският актьор споделя, че винаги се учи от собствените си грешки. Той е ограничил до минимум времето, което прекарва в социалните мрежи, защото е убеден, че те са вредни. Вместо това се старае да е повече време сред природата, пише Пик.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари