четвъртък, 8 ное 2018 г. 14:09 ч.

Отличник

Кобрата се фука с диплома за висше образование

Blife.bg

Кобрата се фука с диплома за висше образование

Боксьорът Кубрат Пулев получи дипломата си за бакалавър в Национална спортна академия "Васил Левски".

Връчването на дипломи на завършилите бакалавърска и магистърска степен в Национална спортна академия се проведе в Многофункционалната спортна зала на академията, в присъствието на ректора проф. Пенчо Гешев. Кратка справка в дипломата показва, че гаджето на Андреа има най-много шестици, въпреки че не липсват и две средни оценки. Кубрат вече успешно развива треньорските и мениджърските си умения в спортния център, който откри заедно с брат си Тервел през 2015 г.

Дипломната работа на Кубрат бе на тема „Личностни характеристики и нагласи за агресивно реагиране при състезатели по бокс“, а негов научен ръководител бе доц. Галина Домусчиева-Роглева. Боксьорът нееднократно е заявявал намерението си да продължи следването си в НСА, след като завърши бакалавърската си степен на обучение, така че е въпрос на време той да избере подходяща специалност.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари