понеделник, 4 окт 2010 г. 11:00 ч.

Ивелина Христова

Дневен Хороскоп

Blife.bg

Дневен Хороскоп

Седмицата започна. Вижте какво ви съветват звездите

Любовния си хороскоп може да проверите тук

ОВЕН

В добра физическа и психическа кондиция сте. Възползвайте се от благоприятните обстоятелства и възможности,които ви дава денят. Не отлагайте планувана отдавна среща и споделете сърдечните си вълнения с човек,с който нямате все още пълна близост.Осмислете едно бизнес предложение в детайли и задълбочено.

ТЕЛЕЦ

Една новина променя отношението ви към човек от близкото обкръжение.Не се натоварвайте негативно към него,без да сте проверили фактите.Има необходимост от допълнително проучване и проверка на източника на информация.Предстои разговор за изясняване на позиции и мнения. Въздържайте се от крайни оценки.

БЛИЗНАЦИ

Самокритични сте повече от допустимото.Обзети сте от чувство за вина и безпомощност в някакъв смисъл.Потърсете приятел,колега,с който можете да обсъдите проблема си в прав текст,без страхове за това, че може да стане достояние на хора, в чиято недобронамереност сте убедени.Страха ви е преувеличен.

РАК

На прав път сте.Действайте самостоятелно и непоколебимо.Оказва ви се съдействие от по-високо ниво,така че резултатите от вашата упорита работа ще бъдат възнаградени пъти повече от това,което очаквате. Наясно сте със себе си,подкрепени сте, така че употребете цялата си инициативност в своя полза.

ЛЪВ

Напоследък сте мнителни и трупате ядове в интимен план.Провокирайте разговор с интимната си половинка,за да разберете истината и премахнете тревожността,завладяла ви напоследък, пречеща ви във всяко отношение.Под влияние  сте на слухове,чужди мнения и коментари,в които не винаги има добронамереност.

ДЕВА

Нередовният ви живот вече ви създава и някои физически неразположения.Умереност и режим в храненето,промяна на навиците се налагат повече от всякога.По-голяма двигателна активност няма да ви навреди.Включването в група с хора,имащи вашата нагласа е добра идея също.Преподредете си моралните ценности.

ВЕЗНИ

В оптмистично настроение сте. Работоспособни и целеустремени. Времето на криза е отминало и се очаква подобрение във всяка сфера-материална основно.Стартирате проект. Възможни са административни спънки,но временни.Проявете новаторския си дух, но бъдете по-търпеливи и не отлагайте разговор с висшестоящ.

СКОРПИОН

Планирайте разумно деня си! Не давайте воля на настроенията си,които са вариращи.Приятелите ви проявяват разбиране и желание да ви подкрепят.Скептичността ви,която е постоянна напоследък е неуместна.Бъдете по-избирателни по отношение на бизнес-партньори,адвокати,съветници.Не действайте емоционално.

СТРЕЛЕЦ
Имате възможност за лична изява в професионален или личен план.Заложете на стари връзки,изпитани приятелства и роднини.Възможни неразположения от натрупана умора.Изберете подходяща форма за релакс и възстановяване.Намерете средства и време за отдих.Изкарайте вечерта в къщи или в позната среда.

КОЗИРОГ
Добър финал на ваше начинание,инициатива,или по-голям проект.Изчистете детайлите внимателно.Не давайте прогнози и не правете коментари по повод на събитията от последните дни на работното ви място.Бъдете неутрални в спор,или конфликт между колеги.Нужна е дипломатичност,проявена във всичките и форми.

ВОДОЛЕЙ

Упоритостта, с която работите,напоследък,е възнаградена.Решавате съдебен спор във ваша полза/финансова.Ползотворен,наситен с добри новини,многообразен във всяко отношение,емоционален ден. Не отлагайте повече разговор с близък,интимен партньор,или роднина.Резултатът от него ще има дългосрочен ефект.

РИБИ

Размислете трезво върху предложение от последните дни.Неуместно оказвате съпротива и не приемате действителни факти.Истината е неудобна,но с усилия можете да коригирате поведението си,стига да признаете свои слабости открито и поискате подкрепа.Няма да ви упрекнат в слабост,ако се страхувате от това

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари