понеделник, 4 окт 2010 г. 11:39 ч.

Ивелина Христова

Любовен хороскоп

Blife.bg

Любовен хороскоп

Вижте какво ви очаква и в любовта

Дневния си хороскоп може да проверите тук

ОВЕН


Проблемите ще възникнат, когато трябва да определите кой ще бъде водещия във връзката, тъй като и двамата имате лидерски амбиции. От друга страна имате сходни амбиции и може да се съревновавате в областите, в които интересите ви се пресичат. Вие се ревнувате, а това е   напълно излишно.


ТЕЛЕЦ

Между вас е възникнало диво животинско привличане още от мига, в който погледите ви са се срещнали за първи път. Избраниците ви са магнетични, пленителни, страстни, загадъчни. Ще се влюбите в тях със сила, с която не сте се влюбвали никога досега. В секса ще откриете пълната хармония

БЛИЗНАЦИ

Това, което цените в характера на избранниците си са справедливостта , а те-праволинейността ви, в която успявате да намерите опорна точка и път за разрешаване на колебанията си. В сексуалните изяви няма да постигнете хармония от първия път, но следващете ще ви носят все повече наслада.

РАК

Знакът на партньра ви се управлява от планетата на любовта – Венера и вярвам, че именно тя ви е събрала в този не съвсем лесен съюз. Това, което цените в характера на партньора си е справедливостта.Никак няма да е трудно да водите своите избранници за носа. Те лесно ще изпълняват вашите желания.


ЛЪВ

Не може да се каже, че сте най-романтичната двойка, но от друга страна се радвате на пълноценно сексуално общуване. Партнора ви предпочита да се храни здравословно, а вие търсите насладата от храната и трябва да намерите начин да постигнете златната среда. И двамата сте практици, стъпили на земята.


ДЕВА

Не може да се каже, че между вас е пламнала любов от пръв поглед, но с течение на времето взаимното привличане става все по-силно. Може да ви се струва, че партньора е олицетворение на идеалния човек . Вашият невъзмутим характер ще устои на критиките, които ще ви се сервират днес

ВЕЗНИ

Може да сте сигурни, че ще се задържите задълго.Но ако се надявате партньора да ви се отблагодари като бъде предан,се лъжете.Партньорът ви се привлича повече от светския живот, отколкото от кухнята. В сексуалните изяви няма да постигнете хармония от първия път,но всеки следващ ще ви удовлетвлетворява

СКОРПИОН

Вие сте се влюбили в неподходящ човек. Дано да не съм права. Но звездите ми подсказват, че не греша. Жената е родена за кралица и за да бъдете заедно, от мъжа се иска да бъде поне принц, а това е роля, която трудно се играе. Наслаждавайте се на връзката си и постепенно се приземявайте.

СТРЕЛЕЦ

Няколко общи неща във вашите характери, но те ви свързват достатъчно силно, за да ви задържат заедно за цял живот. А именно - сходна ценностна система по отношение на парите, семейните ценности, храната и чувствата. Един друг се пазите да не се нараните.Съюза ви  ще просъществува в трудните условия.


КОЗИРОГ

Не съм сигурена  докога ще издържите на това темпо, може би вече се задъхвате и имате нужда от малко почивка. Хванали сте се на хоро, което е твърде бързо за вас. Проблема ще се открои най-ясно, ако се опитате да ограничите свободата на партньора си.Ако сключите брак, ще  прекарвате дълго в кухнята

ВОДОЛЕЙ

Проблем може да ви създава единствено пословичният ви инат и злопаметност, тогава ще си връщате един на друг неприятностите, които партньора ви е причинил. Научете се да си прощавате и ще се радвате на дълготрайна и хармонична връзка.Влюбени сте в интелигентен човек с многостранни интереси

РИБИ

С партньора си приличате толкова много, че вероятно имате усещането, че сте открили сродната си душа. Много добра астрологична комбинация за съвместно съжителство и брак. Заедно ще успеете да изградите дом и семейство, за което много хора могат само да мечтаят. В сексуално отношение си подхождате.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари