вторник, 5 окт 2010 г. 11:11 ч.

Ивелина Христова

Дневен хороскоп

Blife.bg

Дневен хороскоп

Денят е вторник, а бъдещето все така неясно...

Вашият любовен хороскоп можете да видите - тук.

ОВЕН

Анализирайте внимателно поведението си. Напоследък сте прибързани и грешите постоянно. Пренасяте настроения, свързани със свои лични кризи на работното място. Разрешава се материален проблем. Изяснявате конфликт, в който сте били въвлечени. Една истина,която научавате ви дава отговор на много въпроси.

ТЕЛЕЦ

Действайте интуитивно и внимателно. Не избързвайте, ако не сте подготвени предварително с отговорите на евентуалните въпроси, които ще адресират към вас. Компетентно мнение на ваш сътрудник, ще се окаже много полезно. Не търсете правилното и логиката във всичко. Необходим ви е по-голям размах на действия.

БЛИЗНАЦИ

Стартирате деня с приятна новина, касаеща ваш близък. Възстановявате старо приятелство, което в миналото е било значимо за вас. Недоразумение, свързано с колега се изглажда. На добри позиции сте в служебен план. Възможно е да получите възнаграждение за извършена дейност преди време. Бъдете по-самоуверени.

РАК

На ход сте - с повече ентусиазъм и вяра в собствените ви интелектуални ресурси, ще постигнете повече от очакваното в професионален план. Възнаградени сте морално и в личен план, от интимния си партньор. Изглаждате отношенията си с него и най-после хармонизирате мнения по важен въпрос, касаещ вашата връзка.

ЛЪВ

Днес сте прецизни и стриктни. Проявявате формално отношение към всичко. Това е изнервящо за останалите. Променете стила си на работа, за да подобрите климата на работното място. Имате предчувствие за нещата, при това правилно. Доверете се на сърцето си и интуицията си-няма да ви излъжат. Приложете и знания.

ДЕВА

Застанете на собствени позиции в спор, на работното място или в интимното ви партьорство. Не допускайте вмешателства, в личният ви живот от всеки имитиращ съпричастност и разбиране към вашия живот. Разбирате, за двуличното отношение към вас на човек от близкото ви обкръжение. Променете подхода си към него

ВЕЗНИ

Днес владеете хармонията и баланса повече от всякога. Решенията ви са правилни, категорични и резултатни. Не бавете и отсрочвайте повече сделка или създаването на ново сътрудничество. Резултатите от него ще са положителни и рефлектират върху целия ви статус в близко бъдеще. Направете уговорка за среща.

СКОРПИОН

Не влизайте в спорове или ако се е случило бързо и тактично променете стила си на водене на диалог. Избягвайте комуникациите. Не ви е силен ден за водене на разговори, преговори. Бъдете внимателни при подписване на документи. Прегледайте отново бизнес-оферта или предложение за нова работа в детайли.

СТРЕЛЕЦ

Лутате се и търсите единственото решение на проблем свързан с ваше партньорство, работа или интимна връзка. Не бъдете категорични и отложете в разумен срок отговора. Съдействието на други хора е неправилно. Единствено забавяне решава нещата във ваш интерес. Ориентирайте вниманието си в друга посока.

КОЗИРОГ

Тенденциите за решаване на съдебен спор са добри. За подписване на договори също. Не отлагайте повече отговора си по отношение на предложение за нова или допълнителна работа. Шансовете за просперитет са на лице. Оценяват вашите таланти и професионални качества правилно. Ще ви възнаградят адекватно.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете по-умерени във всичко днес. Не бъдете нито излишно критични, нито сервилно съгласни. Потърсете баланса. Отстоявайте на провокации, дистанцирайте се от заговорнически съюзи. Възможна е инспирирана от колега клевета да застраши добрата ви репутация, но много скоро истината ще стане ясна за всички.

РИБИ

Днес приоритет са семейството ви или ваш близък човек. Бъдете всеотдайни и предложете помощ в измерения, които са подходящи за вас. Усилията ви ще бъдат възнаградени. Не занемарявайте и себе си. Насочете се към друг режим на хранене, промене навиците си. Нека здравословният начин на живот не бъде фикция.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари