вторник, 5 окт 2010 г. 11:24 ч.

Ивелина Христова

Любовен хороскоп

Blife.bg

Любовен хороскоп

Любовта е птичка, която не е сигурно, че ако подгоните ще успеете да стигнете...

Вашият дневен хороскоп можете да видите - тук.

ОВЕН

Не смогвате да намерите начини, за да изразите въодушевлението си от факта, че сте заедно. Едва ли има друг човек, който да провокира вашето самочувствие по начина, както партньора ви. Той е готов да сподели вашите мечти и ще стори чудеса, за да ги превърнат в реалност. Малки дразги ще разпалват страст.

ТЕЛЕЦ

Вие сте толкова контактни, че не ви е било трудно да намерите общ език. Партньорите ви не обичат да си губят времето в празни приказки и често ще ви съветват - например, как по-рационално да използвате времето си, за да свършите нещо полезно. Вие от своя страна ще намерите хиляда довода, за защита.

БЛИЗНАЦИ

Няма да се примирите само с непостоянството и двойствеността, защото се нуждаете от стабилност във връзката. Ако останете за дълго заедно, взаимно ще разпалвате пламъка на любовта и ще се радвате на хармонични отношения. Не се страхувайте от това.

РАК

Разбира се, че сте се оставили да бъдете хванати, иначе нямаше да сте заедно, макар и това твърдение да нарани самочувствието ви. Днес няма да има спорове и конфликти в отношенията с партньорите ви, но в крайна сметка нали в спора се ражда истината. Не са изключени малките дразги.

ЛЪВ

Привличането между вас ще доведе до удовлетворяване на буйните ви фантазии, но ще бъде на приливи и отливи, към които вие ще трябва да се нагодите, ако връзката ви се окаже по-дълготрайна. В този случай романтичността и нежната любов ще бъдат факторите, които отново и отново ще ви връщат един към друг.

ДЕВА

Със сигурност освен физическото привличане имате и някакви сходни интереси, които са ви събрали заедно - увлечението ви към историята, киното или фотографията например. Но докато партньорите ви са в една тема, могат да посветят целия си живот на нея, то за вас тя ще бъде просто поредното увлечение.

ВЕЗНИ

Обичате да пътувате и едва ли сте в състояние да скучаете заедно - има толкова много неща, за които може да си говорите. Когато сте разделени ще прекарвате часове в разговори по телефона, защото ще чувствате болезнено скуката, която ви връхлита в отсъствието на партньора. Няма да е за дълго.

СКОРПИОН

Не е изключено да сте се срещнали в училище или в университета, да имате сходни интереси, много общи приятели. Докато сте заедно, ще се чувствате винаги на годините, на които сте били когато сте се запознали. Едва ли познавате друг човек, чийто интелект и съобразителност може да съперничи на любимия.

СТРЕЛЕЦ

Хармоничен в отношенията ден-достатъчна причина да сте заедно. Партньорите ви би ги подразнило желанието ви да държите под контрол финансите им. Всичко, което те печелят е в крайна сметка за вас, но не биха издържали да гледат как прахосвате с лека ръка спестяванията им.

 

КОЗИРОГ

Могат да ви задържат само при едно условие - като постоянно разпалват ума и въображението ви и се опитват да ви следват в многобройните начинания, които предприемате. Не съм сигурна обаче, докога ще издържат на това темпо, може би вече се задъхват и имат нужда от малко почивка.

ВОДОЛЕЙ

Ден, изпълнен с много любов, игри и предизвикателства. Проблем може да се окаже само нежеланието на партньорите ви да ви изслушват, според тях нещата могат да се обяснят само с две-три думи. Избранникът ви е по-агресивен сексуално днес. Не се опитате да угасите неговия плам.

РИБИ

Вие сте добри партньори във всяко едно отношение - сексуално, интелектуално и емоционално. Умеете да се радвате на живота и не скучаете нито за миг, когато сте заедно. Днес сте прями и директни, казвате това, което мислите и сте човек на действието. Това ви кара да се чувствате щастливи.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари