сряда, 6 окт 2010 г. 10:44 ч.

Ивелина Христова

Дневен хороскоп

Blife.bg

Дневен хороскоп

Средата на седмицата е, и не знаете какво да предприемете....

Вашият любовен хороскоп може да проверите тук

ОВЕН

Употребете цялото си влияние пред други хора,за да възстановите контакт от голяма значимост за вас.Преорентирайте се към нова среда и създайте връзки от нов тип,които ще са полезни за много хора.Потърсете документ,или възобновете съдебен спор.Правото е на ваша страна.Забавянеили отлагане на отговор

ТЕЛЕЦ

Измислете нова стратегия за постигане на влияние върху човек,с когото не сте в правилни отношения от много време. Кризисният период в интимен план е в края си. Очаквайте свежи идеи,или пари от връзката си с млад колега,или приятел.Не подценявайте новосъздадени партньорства.Развиват се по неочакван начи

БЛИЗНАЦИ

Очакват ви новини от личен характер и приятно естество.Възползвайте се от новите шансове да възобновите стара връзка,разрушена поради недоразумение,възможно е да не е от личен характер.Приятелска загриженост ви трогва и прави романтични.Провокират се вашите очаквания за пари,власт,интимност.

РАК

Не се затваряйте в себе си.Не бъдете колебливи,ако очакват вашето становище по въпроси,касаещи текущите ви задължения.Категорично изразете мнение и се ангажирайте с оценка.Твърдите ви позиции ще се приемат добре от партньорите ви и дадат резултат в идните дни.Подкрепени сте и от финансови институции

ЛЪВ

Отговорностите ви растат,а с тях и умората.Потърсете приятел от който очаквате разбиране и подкрепа.Некоректна постъпка ви кара да преразгледате отношенията си с близък човек.Не реагирайте веднага.Трябва да бъдете сигурни в решенията си,за да не страдате от евентуалната си бърза грешна реакция.

ДЕВА


Разбирате новини,от които няма да сте удовлетворени.Егото ви е наранено и подценено.Склонни сте да обвинявате себе си,в това че отново сте допуснали близост с неуместни хора.Прекратете контактите,които ви пречат и са изтощителни под някаква форма за вас.Налага се да станете по-избирателни и критични

ВЕЗНИ

Мислите ви са хаотични.Имате малко време,а се очаква да направите постъпки с които да докажете пред партньорите си своята лоялност.Не лишавайте от втори шанс едно приятелство,което грешно отнасяте в миналото.Идеализирате себе си,прекалено и сте неоснователно критични към другите.Самоанализирайте се.

СКОРПИОН


Направете равносметка за това,което сте пропуснали като възможности и парични средства последните дни.Променете темповете си на работа.Прекаления ви ентусиазъм е неуместно проявен в създалата се ситуация.Нямате причини да се вълнувате излишно по въпроси с известен край и предполагаемо развитие.

СТРЕЛЕЦ

Днес прилагате всички техники и познания с които разполагате в работата си.Имате точна и ясно определена цел,която следвате по правилния начин.Не разчитайте на нови контакти и работете със сегашния си екип.Поставете си разумни срокове,относно изпълнението на задача,която ще увеличи приходите ви.

КОЗИРОГ

Получавате отговор на въпрос,касаещ материалния ви статус.В хода на събитията очаквайте намесата на други хора,към които до момента сте проявявали резервираност.Бъдете по-оптимистични по отношение на финансов въпрос,който ще се реши в полза и интерес на вас,или фирмата в която работите.Разговор.

ВОДОЛЕЙ


Неглежирали сте личния си живот и пропускате възможности да го направите по-динамичен и емоционален.Не дистанцирайте от хора.Споделяйте и се откривайте повече.Правилно оценявате едно "приятелство",като излишно.Направете предложение за среща,на човек към който имате от много време силни аспирации.

РИБИ

Потърсете съвет от човек с по-голяма компетентност от вашата по отношение на работен проект.Подценявате колегите си,което не е добре.Могат да са ви полезни много и да освежат бизнеса ви,прокарвайки нови тенденции.Дайте им възможноста да взимат решения и шанс за развитие.Няма да съжалявате по-късно.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари