понеделник, 18 фев 2019 г. 10:29 ч.

ТелеГАФ

Лорд Минчев: Камелия и дозата на позата, „Младост“ и „Дружба“ при Емилия, мусака от цветове залива Дамян, земеделец е отличник на модата (СНИМКИ)

Blife.bg

Лорд Минчев: Камелия и дозата на позата, „Младост“ и „Дружба“ при Емилия, мусака от цветове залива Дамян, земеделец е отличник на модата (СНИМКИ)

Предлагаме ви новите коментари на Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Точно така! Виждам, че не е трудно да се съчетае зъболекарски стол с гинекологична поза. Но…Камелия може всичко!

Камелия може да съчетае дори маслодайна роза с таралеж. Съчетала е обувките си с детайли от цвета на тази седалка, едновременно напомняща медицинско съоръжение и мебел от амбианса на звезда от Лас Вегас. Шареното боди смущава с лепкавите цветове, нещо като пликче детски бонбони, повърнали около пъпа и. С част от цветовете по бодито си, Камелия е погалила краищата на косите си или ги е топнала без да иска в   накиснатото със синка пране. Обувките са цяла структура,  истински триумф на обущарството, недоносен плод на жираф. Да поговорим още за позата и за дозата. От първото има в изобилие,  второто следва да се предпише със зелена рецепта. Добре, че не е жива баба ми Гина да попита изпод черната забрадка- Боже, накъде отива този свят…

Земеделец е отличник на модата

Приятно ми е да се удивя на този педантичен господин, за когото добрият стил е начин на живот. Председателят на БЗНС Николай Ненчев отново е в добра форма, като запазва дискретните параметри на протоколното облекло, което го е определяло през мандатите му на достоен и достолепен джентълмен. Днес той привлича вниманието с облекло, по-скоро строго дипломатично, сериозно, без да бъде сервилно към високия бизнес протокол. Тук няма безразборно надбягване на цветове, само фини, добре упражнявани в годините нюанси на черното, бялото, графитеното. Вратовръзката е почтителна към поста и биографията на Ненчев, там блещукат обогатяващи аксесоара детайли. Всичко по господина говори, че на модния фронт всичко е спокойно.

Отчетливи, минорни сигнали идват от инак колоритния орган на Емилия

Малката черна рокля е разграфена като градинка, чието откриване и залесяване е отлагано и отлагано. Странните и лъскави ромбоиди са натрапващо несъразмерни спрямо всичко наоколо. Те са приютили озадачаващи и не съвсем темпераментни детайли, в които липсва надежда и младост. Има по-скоро Дружба, но там, както знаем, не е кварталът на бутиците. Прическата е нехайна, наистина по плажному секси, но разпиляна и много далеч от изискванията за рокля като тази. Общо взето така би се облякла напъдена от селото си рускиня, която би искала да впечатли родата си във Волгоград. Чудя се, какъв ли вид керемида е използвала певицата, за да очертае скулите си…И какъв флумастер, за да изрази очите си.

Истинска мусака от цветове по ди джей Дамян и булка му

Чаровникът е потънал в патетиката на зимни обувки, съчетани неуверено с летния дълг на късите дънкови панталонки и розова риза, напълно встрани от модата. Мусаката продължава с лилавите ботушки на Ванчето, дресирани така, че да закриват единия крак на Дамян, но да откриват пълен хоризонт към нейния. Как ли биха се изразили „група британски учени” за този феномен, не знам,  но един пазарджишки учен казва, че модата понякога се превръща в готварско изделие. Роклята като заливка на истинска столова мусака, залива част от сготвеното, но както казва същият моден диктатор от Пазарджик- какъвто бюджета, такъв и ефекта. Впрочем, група учени от Ихтиман докладвали, че под един мост забелязали да се разбива извънземна летяща чиния, около която падали дрехи, задръжки и двама неидентифицирани пеещи обекта.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари