вторник, 19 фев 2019 г. 16:46 ч.

Окончателно

Съдът отсече: Мъжът на Мейзер допринесъл за смъртта си!

Blife.bg

Съдът отсече: Мъжът на Мейзер допринесъл за смъртта си!

Ники Димов е допринесъл с поведението си за фаталния си край.

Това става ясно от решението на върховните магистрати, които върнаха Анита Мейзер в сливенския зандан. Това не оправдава Анита, която е трябвало да прецени дали да стегне опашките. Магистратите подчертават и че по-малката възраст на Ники Димов няма отношение към нещастния случай. Макар да намалиха окончателната присъда на Мейзер на 2 години затвор, се оказа се, че тя има да доизлежава още месец и половина.

Според върховните магистрати Анита е направила грешна преценка, а самонадеяността на Димов е съпътстващ фактор. Тя смята и че долните две инстанции са в "нарушение на материалния закон в нейна вреда". Затова намаляват глобата й от 8 хиляди на 4 хиляди лева.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари