сряда, 20 фев 2019 г. 17:19 ч.

Бизнес нюх

Борис Дали - милионерът в чалгата

Blife.bg

Борис Дали - милионерът в чалгата

Чалга звездата Борис Дали далеч не е безмозъчен певец, който може единствено да пее за пари, да сваля хубави жени и да кара бързи коли.

Всъщност кадърът на „Пайнер“ е доста находчив бизнесмен. Справка в Търговския регистър показва, че Борис е едноличен собственик на три фирми, като любопитното е, че и за трите е посочил множество различни дейности, включително „социални грижи с настаняване за възрастни лица“, писа „Галерия“.

От данните става ясно, че само от едната си фирма Дали е изкарал над 1 милион лева. За периода от 2012 до 2017 година включително нетните приходи възлизат общо на 1 425 000 лева, като само за 2017 нетните приходи са приблизително половин милион.

Другата фирма на Борис далеч не е толкова успешна и отчита сравнително малки нетни приходи – средно по 38 хиляди на година, а за третата фирма няма данни.

Самият изпълнител няколко пъти е споделял с половин уста, че се занимава с много неща и далеч не се изхранва единствено с музика. Обаче обича да избягва какви точно бизнес начинания върти.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари