четвъртък, 21 фев 2019 г. 14:48 ч.

Доказан талант

150 души пяха и танцуваха с Евгени Минчев

Blife.bg

150 души пяха и танцуваха с Евгени Минчев

С изключителна организация, брилянтен стил и глас, лорд Евгени Минчев потвърди реномето си на обичана звезда с концерт за клиенти и приятели.

Сред първите гости в пиано бар Силикон пристигна телевизионната говорителка и легенда Мария Янакиева, последвана от доскорошният министър на отбраната и настоящ председател на БЗНС Николай Ненчев. Елегантни в точния час се явиха бизнесдамите Камелия Терзийска, Цветелина Маймарова, Силвия Хрисимова- Шонлебе, адвокат Айля Хасан, Мая Хътчинс, нотариуси Милена Георгиева и Весела Ивчева… На рояла беше златният глас на Армения Артур Надосян, който акомпанираше на Евгени, изпълнил емблематични песни като Шанз Елизе, Адаптация и My way /версия на руски език/.

Лорд Минчев откри вечерта с песента Дилмано, Дилберо, на фона на танцов ансамбъл България- подарък от притежателката на ресторант Чевермето г- жа Лили Червенякова. Звездните приятели, дошли да поздравят Евгени и гостите му бяха народната певица Ана- Мария, Искрен Пецов и фамозната Сандра Александрова от Гласът на България. Вечерта продължи с изпълнение на песните Io canto, Смуглянка, Моя страна, моя България, както и на Ако си дал- вдигнала всички присъстващи на крак. Следващата дата за концерт на Евгени, ще бъде обявена скоро. Гака церемонията по връчване наградите "Певец на годината" ще се сътсои на 12 април.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • bibi - 13:36, 24 фев

    ама Женя какви са тия тьотки облечени като марципани?

  • доказани мазници - 22:41, 21 фев

    !

Напиши коментар

Коментари