петък, 22 фев 2019 г. 14:40 ч.

Пробив

Димитър Шиков стана част от най-елитната кастинг агенция в Европа!

Blife.bg

Димитър Шиков стана част от най-елитната кастинг агенция в Европа!

Отново повод за гордост! Този път са успехите на българина Димитър Шиков

Димитър Шиков е едно от имената, които напоследък придобиват все по-широка популярност в лайфстайл средите. Причината са неговите успехи, които идват едни след други. Толкова млад, а толкова дисциплиниран и целеустремен. От малък има изяви на различни сцени, спортува активно, храни се здравословно и взима участие в различни събития. Казва, че родителите му го подкрепят във всяко начинание и винаги при нужда се съветва с тях. Горди сме да споделим, че Митко – както го наричат приятелите, е първият българин приет в европейския кастинг портал (по-долу наричан ЕКП).

 

В продължение на години много българи кандидатстват за прием, защото това е един от най-престижните портали. ЕКП дава много възможности на участниците за професионална реализация и работа с едни от най-утвърдените имена в бранша. Приемът в ЕКП изисква сериозна подготовка и има много високи изисквания към всички желаещи. Сред тези изисквания са професионално представяне, минимум две професионални фотосесии, добро владеене на английски език, естетически външен вид, богата обща култура, участия в рекламни тв спотове, активно участие в благотворителни каузи, интервюта в телевизионни и онлайн медии, поддържани профили във водещите социални мрежи – фейсбук и инстаграм и диплома от арт работилница. Димитър успява да покрие всички изисквания и вече е част от ЕКП, където с нетърпение очаква своите предстоящи ангажименти. Поздравления от целия екип, желаем много професионални реализации! И обещаваме, че ще продължим отблизо да следим професионалните изяви на Димитър.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари