петък, 8 окт 2010 г. 12:59 ч.

Ивелина Христова

Дневният ви хороскоп

Blife.bg

Дневният ви хороскоп

Последният работен ден, а още не сте планирали почивката си през уикенда. Вижте какво ви съветват звездите...

ОВЕН

Очакванията ви за успешно решаване на проблем, се сбъдват. Намесата на близкия ви кръг се оказва правилна и навременна. Приятелското ходатайстване също. Получавате парични средства, които очаквате отдавна. Внимателно ги разпределете в най-необходими неща. Не бъдете разточителни и не харчете без мярка.

ТЕЛЕЦ

Не разпилявайте времето си в безмислени проекти и работни стратегии, които в момента не можете да реализирате. Твърдо застанете на позиции, които сте в състояние да защитите добре. Необходима ви е воля и голяма упоритост, за да върнете предишния си авторитет. Понякога допускате грешки, поради прибързаност.

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте нови хоризонти за развитие, подкрепа и благоприятни фактори, които ще ви помогнат да укрепите престижа си в интимен план и на работното място. Вече сте определили точната си позиция и онова, което е причинявало проблеми, произтичащи от вашата нерешителност вече е в миналото. Продължавайте така.

РАК

Днес започвате преговори с институции, които ще имат благоприятно развитие. Успешно ще решите финансов или юридически въпрос. Потърсете приятел от миналото, за да споделите тревогите си. Не се доверявайте на случайни хора, могат да се окажат недобронамерени. Отваря ви се шанс за авантюра. Не го пропускайте.

ЛЪВ

Показвате уязвимост, която може да бъде употребена срещу вас. Не бъдете колебливи и не разкривайте своята раздвоеност. Не трябва да очаквате големи финансови изгоди от нова връзка, или сътрудничество. Все пак е етап от личностното ви развитие, през които се налага да преминете. Очертваса се нова връзка.

ДЕВА

Променете гледната си точка, по проблем от последните дни. Разкритикувайте смело постъпка на ваш партньор или колега. Потърсете източници на допълнителни доходи. Предлагат ви се добри възможности за парични постъпления. Не умувайте - струва си, а и не се налага да правите непосилни усилия, за да ги постигнете.

ВЕЗНИ

Денят ви дава чудесна възможност да бъдете с хората, с които ви е добре. Направете план за релакс или подгответе изненада. Не прибързвайте с мнение или даване на категоричен отговор, вероятно отказ, по въпрос, свързан с работна оферта. Колебливи сте, а не трябва. Източникът на безпокойство е друг, замислете се.

СКОРПИОН

Объркани сте в личен аспект и донякъде върху това влияе вашата обърканост, идваща от невъзможността да съвместите двете си връзки. Направете последния си избор и категорично заемете позиции. Намесват се и други хора, с недобронамерени, инригантски намерения. Изолирайте ги постепенно и изцяло от живота си.

СТРЕЛЕЦ

Доминиращите напоследък мрачни мисли ви напускат и причина за това са събития от последните дни. Дайте шанс на едно ново приятелство. Развийте го постепенно и търпеливо. Може да се окаже значимо, много креативно и да промени живота ви напълно в близкото бъдеще. Имате необходимост от голяма промяна.

КОЗИРОГ

Идеален ден за срещи, контакти с медии, работа с рекламисти. Имате необходимост от нов подход в работата си и ви се предлагат възможности в тази връзка. Не показвайте старомодно мислене и обърнете поглед към новите технологии и по-модерните информационни източници. Не разчитайте на подкрепа от колеги.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете по-упорити в едно ново начинание, което е в основата на евентуален бизнес. Трябва да сте добре подготвени и е нужно в тая връзка да не пестите усилия и пари. Въпреки това е нужно инвестициите ви да са планирани добре и разпределени умерено. Направете вложения и в знания, езици, проекти, партньорства.

РИБИ

Бъдете открити в разговори с колеги и споделете разочарованията си от една тяхна постъпка. Не подтискайте настроенията си, това само ще задълбочи личната ви криза допълнително. Семейството ви и този път е до вас и ви оказва пълна морална подкрепа. Радвате се и на очаквани отдавна материални поощрения.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари