сряда, 13 мар 2019 г. 16:27 ч.

Ново амплоа

Анита Мейзер преподава английски на пандизчийките

Blife.bg

Анита Мейзер преподава английски на пандизчийките

Силиконката Анита Мейзер преподава английски на пандизчийките. Анита Мейзер излиза окончателно на свобода на 10 април – пише в. „България днес“.

Така тя ще прекара великденските празници с близките си, след като Върховният касационен съд я върна в Сливенския затвор, за да доизлежи присъдата си.

Изданието припомня, че силиконката лежи за непредумишлено убийство на съпруга си Николай Димов.

Така тя ще прекара трети рожден ден в килията, след като бе закопчана през август 2016 година.

В Сливенския затвор Анита Мейзер е учителка на осъдените жени. Тя им преподава английски език, но освен това им дава съвети за обноски и етикет, като участва активно в програми, с които да се подпомогне социализацията им след освобождаването.
От миналата неделя е започнала строгия великденски пост, с който се надява да пречисти тялото си и да ѝ бъдат опростени греховете, за да започне живота си отначало.

„Не е решила още дали ще остане в България, след като излезе. Ако не бъде приета добре от обществото, може да си замине и за САЩ“ – коментира още адвокатът ѝ Петър Чалъмов.
Анита Мейзер прави планове да се опита да развива нов бизнес, след като излезе от килията. Той ще е в сферата на модата, като не е изключено и да създаде спортна и елегантна линия с нейното име.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари