събота, 9 окт 2010 г. 10:58 ч.

Ивелина Христова

Дневен хороскоп

Blife.bg

Дневен хороскоп

Събота - ден за почивка и за... да видим какво препоръчват звездите.

ОВЕН

Щадете нервната си система. Не се ядосвайте за незначими неща, не повишавайте тон. Тенденцията ви да напътствате непрекъснато е натоварваща и дразни колектива ви. Не налагайте силово собственото си мнение, не винаги е правилно и казано в най-правилния момент. Не страдайте от чувство за безгрешност.

ТЕЛЕЦ

Няма категоричност и яснота в коментарите на останалите по отношение на ваше изказване, направено в последните дни. Това ви изнервя, изморява, а очакването натоварва. Рано е да мислете за нова работа, или смяна на колектива. Другите оферти не са добри, а вие имате по-големи нужди. Радвате се на популярност.

БЛИЗНАЦИ

Болезнено чувствителни сте, доста предирчиви и много откровени. Таите някакъв гняв срещу колега или близък приятел, който е неоснователен и много изтощителен. Не правете изводи заради една постъпка на приятел, която е по-скоро проява на недоглеждане, отколкото насочена персонално към вас. Смекчете тона.

РАК

Осъществявате замислено пътуване с помоща на приятели. Не провокирайте отново търпението им с повторно отлагане. Всичко в момента зависи от вашата сериозност, наблюдателност и интуитивност. Не се осланяйте на чужди оценки и мнения, в които субективността доминира. Вашето становище е правилно, следвайте го.

ЛЪВ

Избягвайте конфронтация с представители от другия пол, колеги или семейството си. Напоследък се налагате като конфликтна личност, качество, с което до сега не сте постигали успехи в нито една сфера от вашето личностно развитие. Посмекчете и тона на общуване, няма необходимост по този начин да доминирате.

ДЕВА

Спокойната ви натура е объркана и извадена от равновесие. Забелязват се тенденции към влошаване на връзки, партньорства. Не допускайте разрушаването им. Твърде много време ви е коствало да ги създадете и развиете. Дайте шанс на любимия човек да ви опознае добре и по-дълбоко. Не пропускайте съдбоносна среща.

ВЕЗНИ

Не лентяйствайте. Съберете се, максимално бързо, защото вашата ленност и нехайство, могат да усложнат ситуацията, в която сте. Покажете отговорност, лоялност и спешно организирайте живота си във всеки аспект. Не разчитайте на хората около вас и се погрижете за егото си. И друг път настроенията ви са пречели много.

СКОРПИОН

Не бъдете прикрити и тайни. Провокирате сами отчуждението на партньора си. Поради неопитност в интимен план, не се справяте успешно със ситуации, които изискват повече усилия от ваша страна. Повишете информираността си, като потърсите книги или споделите с приятел един ваш голям личен проблем. Има решение.

СТРЕЛЕЦ

Очертава се спор на работното място. Избягвайте конфронтация с колеги, за които знаете, че са сприхави и конфликтни. Възможен е и донос срещу вас, но вие ще защитите себе си много категорично, с факти и точни доказателства. Прилагайте само експертни оценки и професионални мнения. Не търсете помощ от други.

КОЗИРОГ

Прибързано даване на мнение, може да ви коства спокойствието на работното място. Климатът напоследък е поносим и приятен. Не се въвличайте в интриги, дръжте се балансирано, умерено, любезно. Избягвайте и спорове вкъщи, свързани с неуреден наследствен въпрос. Неблагоприятен ден за работа със съдебн институции.

ВОДОЛЕЙ

Възползвайте се от привилегиите, които ви дава една връзка във всеки смисъл. Не противоречете на партньорите си. Вашата цел е да запазите статуквото си в момента. Не драматизирайте излишно забавянето на отговор, който очаквате от доста време. Добрите новини ще ви споходят неочаквано и ще сте малко объркани.

РИБИ

Новини от далече предопределят вашия ден. Завлядява ви чувство на оптимизъм и увереност в собствените ви сили, каквато е липсвала напоследък. Помагат ви приятели, което доказва колко са ви потребни някои лични връзки, занемарени от самите вас, напоследък. Не винаги интуитивността ви подсказва най-доброто.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари