неделя, 10 окт 2010 г. 10:09 ч.

Ивелина Христова

Дневен хороскоп

Blife.bg

Дневен хороскоп

Неделният ден започва със съвет от звездите.

ОВЕН

Заражда се афера, но трябва да свикнете с мисълта, че сте трета страна от любовен триъгълник. Не сте в добър период, за да изживявате романси, замислете се трезво за личния си живот и това на къде отива. Не разчитайте на приятели в момента, действат ви объркващо. Бъдете тактични и целеустремени.

ТЕЛЕЦ

Намирате доказателства, които разобличават ваш приятел. Премълчете ги и не си въвличайте в скандали. Любопитни сте за бъдещето на интимната си връзка. Отдавате се на окултна литература. Търсете източници да се самоусъвършенствате в нетрадиционното, окултното.  Вярвате безрезервно на ваш приятел - добре е.

БЛИЗНАЦИ

Приложете цялата си фантазия и всички лични качества, за да привлечете вниманието на вашия партньор. Връзката ви е застрашена, макар и това да няма фатални последици. Енергията ви е много голяма. Насочете я към конструктивни планове. Разширете бизнеса си, който излиза от временната криза, в която е бил.

РАК

Убедени в правотата си, действате смело и твърдо във всички сфери на личния си и професионален живот. Направете предложение на партньора си за брак или настоявайте за увеличаване на хонорара си пред ваши шефове. Ще получите заслужено внимание и отлични оценки за работата си напоследък. Материални облаги.

ЛЪВ

Приложете всичките си знания в областта, в която се чувствате най-подготвени. Излезте с нова стратегия за решаване на проблем от работен характер. В личен план изживявате криза в отношенията със своя партньор. Не се заблуждавайте, че сте уникални във всеки смисъл. Повтаряте стари грешки във връзката си.

ДЕВА

Не отлагайте прекалено идеята за обновяване на колектива си. Един приток на нова енергия и свежи мисли ще раздвижи бизнеса ви и доведе до добри финансови резултати в най-скоро време. Реинвестирайте, не отлагайте. Не се влияйте от слухове и поддържайте собствената си позиция във всеки смисъл и начинание.

ВЕЗНИ

Намерете средата, баланса. Бъдете крайни и категорични, но го правете по-приятен начин,с  повече дипломатичност. Шансовете ви за постигане на успех са големи, за сключване на сделка, за водене на преговори-отлични също. Не бъдете опортюнисти. Използвайте чар, влияние в медии, за да възстановете позициите си.

СКОРПИОН

Откривате нов материален източник. Давате си сметка, че можете да постигате по-добри финансови резултати с по-малки услилия. Разхищаването на време и пари, не е добра идея, ако не го правите с ясната и доказана цел за постигане на лични облаги.Б ъдете малко по-комерсиални и практични, последователни също.

СТРЕЛЕЦ

Не допускайте отново задълбочаване на отношенията с човек, който се е доказал, като недобронамерен спрямо вас и работата ви. Нямате финансовата и лична изгода от този съюз, който дори разваля хармонията в семейните ви отношения. Пазете се от новосъздадени връзки и от прекалено любопитство на някои.

КОЗИРОГ

Напоследък мислите ви са твърде еднопосочни и следвате някаква постоянност, която не е във ваш интерес. Разчупете статуквото. Бъдете по-оригинални. Не мислете само в една посока. Личният ви живот е много важен. Но има и други значими неща. Поговорете с приятели и обмислете идеята за общ бизнес, сътрудничество.

ВОДОЛЕЙ

Не се проявявайте като нерешителни. От колебанието ви някои печели активи за себе си и се възползва убедително. Доверчиви сте прекалено в повечето си отношения. Умереността ви сега не ви помага. Изисква се по-голяма твърдост, за да не се възползват от ваши таланти, дарби и правят спекулации с всичко това.

РИБИ

Настроени сте романтично и спокойно.Отдавате се на умерено разточителство във всеки план. Заслужавате го, вашият партньор също. Дарете го с време и любов .Обичайте го безрезервно и силно. Измислете план за ваканцията и се погрижете да осигурите средства за заслужения релакс. Малък подарък е добро решение.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари