понеделник, 1 апр 2019 г. 08:33 ч.

Звездни прогнози

Хороскоп за 1 април

Blife.bg

Хороскоп за 1 април

Успешна седмица!

Овен

Възможно е любимият ви човек да съобщи нещо, което вие отдавна сте очаквали. Сега вече можете спокойно да се посветите на дома, да се заемете с ремонт и преправяне.

Това няма да предизвика възражението на домашните. Много е възможно у Овните да се появи желанието да пътешестват.

Спортистите, служителите в спасителните и правозащитните служби, полицията и сътрудниците на КАТ могат да имат добри парични постъпления.

Телец

Днес може да сте мнителни. Може и да се обидите от неочаквана шега или критика и да прекратите всякакви отношения. Може да бъдете и категорични.

Склонни сте да делите целия заобикалящ ви свят на приятели и врагове. Възможно е да предпочетете активна почивка, например, спортни игри.

Печалбата от продажбата на недвижим имот може да не оправдае очакванията ви.

Близнаци

В сърдечните си дела можете да бъдете променливи и ви тегли към нови хора. Може да запомните за дълго тихата вечер в домашна обстановка, прекарана в компанията на близък човек.

Изглеждате млади и във всяка възраст може да бъдете заобиколени с млади хора, в дома ви кипи човешки поток, появяват се нови хора.

По-лесно ви е да спечелите пари със собствените си таланти, а не на попрището на бизнеса.

Рак

Може да настъпят сериозни изменения в отношенията с партньорите, в това число и в брака. Ако в отношенията вече са се появили пукнатини, по-добре е да се опитате старателно да ги заличите.

Предстоят ви някои изяснявания в отношенията с най-близките роднини, тъй като те се дразнят от вашето противоречиво поведение.

Подходящо време за увеселителни пътувания, делови или свързани с учението. Много е полезно да си водите строг отчет на приходите и разходите.

Лъв

Днес се ползвате с успех сред противоположния пол, има много увлечения, които внасят в живота ви не само разнообразие и екзотика, но и разочарования.

Съумявате да видите у хората доброто и им помагате да проявят най-добрите си качества.

През този период творчеството на художниците се отличава със своята оригиналност и следи от мистика. Късмет ви съпътства във финансовите дела.

Дева

Най-разумното е да се поохладите и да претеглите всичко „за“ и „против“. Не си струва да се суетите, струпвайки на плещите си всички домашни грижи.

Благоприятно е пътуване или разходка сред природата. Проанализирайте създалата се финансова ситуация.

Везни

Астрологичната ситуация на месеца може да постави на преден план въпроси, свързани с родния дом, неговото благоустрояване, ремонт и с подобни, свързани с главоболия мероприятия.

Не проявявайте активност. Препоръчва ви се въздържане, критично отношение към действителността и отказ от ненужни контакти.

Старайте се да не разпилявате напразно силите, времето и парите си, но и не се скъпете за важни дела.Може да се окажете в колебливо положение. Всичко зависи от вашата увереност в себе си и от силата на вашето обаяние.

Скорпион

Денят може да се окаже скучен и сив. Днес е възможно униние, тъга в съчетанието с някаква агресивност поради възникналото напрежение в отношенията с някои от роднините ви.

Препоръчва ви се да прекарате вечерта в покой, съкращавайки максимално общуването.

Ако е нужно, се притечете на помощ, щом почувствате нещо не в ред при близките си.

Стрелец

Благоприятен ден за влюбените. Добре е да се сключват бракове, да се веселите и да правите пътешествия. Възможно е домашните грижи да ви заемат значителна част от времето.

Не отказвайте в молбите на близките хора. Не се опитвайте да отхвърлите от себе си отговорността за устройството на бита на своето семейство.

Козирог

Предстои сериозно изпитание на отношенията ви с любимия човек. Днес изказвате пред близките си своето недоволство, което трупате от доста време. От самото начало денят може да бъде неуспешен за работа и активност.

Много Козирози дори няма да са в състояние да изпълняват обикновените си задължения. Препоръчва се да продължите периода на икономии.

Водолей

Нарастват вашия жизнен потенциал, сексуална енергия и лично обаяние. В семейните отношения трябва да се установи мир и покой. Благоприятен ден за ново запознанство, съпружески отношения, веселие и разкрепостяване.

Днес можете успешно да осъществите различни търговски сделки, дори и рисковани.

Риби

Отношенията между влюбените са безоблачни, тъй като недоброжелателите и съперниците ги оставят на мира. Може да ви се наложи да насочите енергията си към подпомагане на родителите и да им направите ремонт или още нещо.

Жаждата за въвеждане на ред може да засегне и семейните отношения, които да се постараете да оправите.

Търговските пътувания и командировките се оказват успешни. Много Риби с тяхна помощ възстановяват връзките със старите си забравени приятели, финансовите обстоятелства са благополучни. Творческата работа носи добър доход.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари