четвъртък, 4 апр 2019 г. 15:10 ч.

Обсебена

Мисис България Анна Стефанова жертва на жена с психични проблеми

Blife.bg

Мисис България Анна Стефанова жертва на жена с психични проблеми

На нечовешки тормоз е подложена носителката на титлата „Мисис България – Европа“ Анна Стефанова.

Това разкри третата по красота в Европа след поредица издевателства над нея и семейството й.  „Анонимна“ дама буквално е обсебена от Анна и я следва по петите.

„В последните месеци постоянно съм по институции, за да давам обяснения по различни сигнали от въпросната дама. Освен че губи моето време, занимава служителите с измислени доноси. Аз знам коя е, но не искам да разкривам самоличността й в публичното пространство. От поведението й, което граничи с някакви отклонения е притеснено цялото ми семейство. Коментарите й в социалните мрежи насочени към моята особа са меко казано „странни“. Имам чувство, че брои дори глъчките въздух, които поемам. Нямам намерение да влизам в махленски разпри. Подала съм жалба в полицията и се надявам компетентните органи да сложат край на психическия тормоз, на който съм подложена“, споделя Анна Стефанова.

 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари