петък, 5 апр 2019 г. 09:41 ч.

Звездни прогнози

Дневен хороскоп за 5 април

Blife.bg

Дневен хороскоп за 5 април

Успешен ден!

Овен

Овните могат да прекарват свободното си време с представителите на противоположния пол, да обядват заедно и да си обменят комплименти. Може да ви се наложи да се сблъскате със спорове относно собственост и съвместно владеене.

На професиите, свързани с организацията на развлеченията им се отдават удивително интересните зрелищни мероприятия.

В паричен план сега е изгодно да работите в развлекателни учреждения или да се занимавате с изкуство, а също и с възпитанието на деца и младежи.

Телец

Доверявайте се на своето предчувствие веднага от първата минута, иначе може да бъде късно. Разсъдителността, страхът, стереотипното мислене или други причини ви пречат да вземете правилното решение или да направите правилния извод.

Благоприятни са годеж или семейно тържество. За предпочитане е почивката със семейството или с няколко близки приятели.

Игнорирайки предупреждението на вътрешния си глас, вие може да се окажете в ролята на жертва на мошенници.

Близнаци

Оригиналните ви идеи и постъпки срещат противодействието на близките, но никой от тях няма да може да преодолее препятствията по-добре от вас и не може да се сравнява с вас в бързината на реакцията при изменящата се ситуация.

Вашите отношения с любимия човек може да бъдат помрачени от непредвидени обстоятелства. Бъдете готови за това, че плановете за почивка могат рязко да се изменят.

Днес при вас всичко е необикновено и променливо, а във финансовите дела също са възможни неочаквани поврати.

Рак

В романтичните си връзки можете да станете по-сериозни и взискателни. Ако желанията ви не се изпълнят на момента, вие започвате да кипите от възмущение.

С това няма да постигнете нищо, а само нажежавате обстановката у дома. Решавайки добре да си отпочинете, избягвайте подозрителните компании.

В противен случай може да попаднете в много неприятна история. Вашата предприемаческа или друга дейност може да влезе в противоречие със закона.

Лъв

В личния си живот неизменно трябва да сте главата на семейството, иначе няма да има мир в семейството. Харесват ви танците, игрите и всички занимания, където се иска бързина и сръчност.

Успявате да реализирате много от вашите желания. Проявявате склонност към живеене по-нашироко, отколкото ви позволява джоба.

Дева

Отношенията при влюбените са напрегнати и са възможни чести скарвания. Постарайте се да не създавате продължителни конфликти с близките хора.

Напълно вероятни са неприятни и дори опасни ситуации при пътуванията, по пътищата и затова бъдете по-внимателни и предпазливи.

Напълно възможни са сериозни юридически трудности, проблеми с документи и делови книжа.

Везни

Очакват ви многообещаващи срещи, интересни, но непродължителни познанства. Благоприятни са сериозните изменения в бита, ремонт и прехвърляне.

Звездите препоръчват въздържание и противопоставяне на съблазните. Днес най-добре е да се заемете с битовите въпроси и укрепване на здравето.

Възможни са големи харчове, които могат да имат неочакван и непланиран характер.

Скорпион

Емоционалната нестабилност на Скорпионите от миналия месец, през април може да се замени с взрив от положителни емоции в отношенията им с любимия човек.

Можете да бъдете изключително честни и да действате в строго съответствие със справедливостта, да установявате за справедливостта свои собствени стандарти и да не допускате някой да се съмнява в това.

Това време е особено благоприятно за увеселителни пътувания, занимания с изкуство и естетически видове спорт/ гимнастика, фигурно пързаляне и бални танци/.

Стрелец

Стремежът към порядък и известен прагматизъм в емоциите ви помагат да избегнете изкушенията. Ден на прощаване и осъзнаване на своите грешки и заблуждения.

Много от Стрелците са предразположени към спокойна почивка, въвеждането на ред у дома, размисли и общуване с близките хора.

Денят е изпълнен с нови срещи, неочаквани познанства, във връзка с което звездите ви предупреждават за непредвидени разходи.

Козирог

През втората половина на деня са възможни романтична среща или ново познанство. Звездите не съветват да преследвате новото и промените.

Събитията от деня могат да проверят устойчивостта на мирогледа на Козирозите, да доведат до преоценка на техните ценности. Благоприятен ден.

Възможно е да ви се отдава всякаква работа. Паричните проблеми отстъпват за известно време на втори план.

Водолей

Може да посъветвате спътниците си да не взимат прибързани решения, за които в последствие може да съжаляват. Бъдете внимателни с непознатите.

Именно в този ден новите познанства имат негативни последици. Сериозните търговски и делови пътувания трябва да планирате за месец май.

Ваша или чужда непредпазливост може да ви струва доста скъпо.

Риби

Посветете деня на правенето на изводи, освобождаването от ненужните връзки и преоценка на ценностите. Не сваляйте от себе си отговорността за последвалите събития в живота на своите деца и внуци.

Оправете се с предишните си дела и набележете перспективите за бъдеще. Препоръчва ви се да прекарате вечерта в усамотение.

Възможни са големи разходи, свързани с благоустройството на дома или офиса, а също с потребностите на семейството и децата.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари