вторник, 9 апр 2019 г. 10:46 ч.

Свобода!

Анита Мейзер излезе от пандиза, пие вино с мистериозен мъж (ВИДЕО)

Blife.bg

Анита Мейзер излезе от пандиза, пие вино с мистериозен мъж (ВИДЕО)

Анита Мейзер се радва на свободата, пиейки вино и в приятна мъжка компания край Пловдив, информира TrafficNews.bg.

Миската бе засечена в популярната конна база в село Житница. Тя е била придружавана от мъж, а стремежът й да бъде неразпозната, останал неуспешен. Макар с шапка и очила, Мейзар е приковала погледите на клиентите на винарната в неделя.

Оказва се, че преди две седмици обвинената в убийство по непредпазливост, е излязла от ареста. Там тя е прекарала 40 дни. В момента тя обжалва наложената й първоначална присъда в по-горна инстанция. Припомняме, че Мейзер е призната за виновна по двете обвинения – за подкуп и за причиняване по непредпазливост на смъртта на нейния съпруг – 39-годишния Николай Димов. За всяко от тях съдът е преценил за справедливо да определи наказание „Лишаване от свобода” за срок две години.

По правилата на групирането на наказания е определено Мейзер да търпи лишаване от свобода за срок от две години при общ режим. Наложена ѝ е и глоба в размер на 4000 лв. Уважен е граждански иск в размер на 100 000 лв. Припомняме, че Анита Мейзер бе обвинена и предадена на съд за това, че на 14 август 2016 година е причинила по непредпазливост смъртта на съпруга си. Освен това тя предложила като подкуп сумата от 30 000 евро на полицейски орган, за да не я арестува за извършеното престъпление.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари