неделя, 14 апр 2019 г. 14:04 ч.

Лични наблюдения

Куката избухна в ефир: 80% от жените на възраст от 18 до 40 години проституират!

Blife.bg

Куката избухна в ефир: 80% от жените на възраст от 18 до 40 години проституират!

Актьорът Мариан Вълев, станал популярен с ролята си на Росен Куката от сериала „Под прикритие“ направи жестока дисекция на женския модел на поведение в предаването „Втори план“ на Мартин Карбовски.

Предлагаме ви част от интервюто, което оставяме без коментар.

„80% от жените на възраст от 18 до 40 години проституират! 40% от тях проституират адекватно, осъзнато. Те нямат никакъв проблем да преспят с някой и да вземат някакви пари. Дали ще преспят един път, или ще преспят пет пъти с някой и после ще си помислят: „ама ние сме гаджета и гаджето ми дава пари“, за да се самоизлъжат по този начин.

Едно 60 % от жените проституират под формата на държанки. Търсят си богато гадже, т.нар. „златотърсачки“.  Те държат мъжът да има висок стандарт на живот, да има автомобили, вили. Който да им осигурява необходимия комфорт – комфорта на червените килими, на S класите.  

И до 80% остават едни други, които искат да проституират, но не знаят как.

Тези проценти са фрапиращи! Аз не съм социолог, но това е истината - 70-80% от жените са  склонни да го направят. Проблемът е в това, че става естествено и нормално, да си хванеш мъж, да отидеш на почивка и да прекарате заедно. Някой ще каже: „ти общуваш само с такива момичета!“. Не, не общувам само с такива, общувам с много и всякакви жени“, казва Мариан Вълев.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Сс - 21:55, 22 май

  Кофти е да ви казват истината в очите...

 • Любо - 08:52, 17 апр

  По-долу е доказателството, че 80% от жените когато нещо не им хареса и започват да обиждат. Долни жени! :(

 • жена2 - 09:33, 16 апр

  Ако когато не си платиш, не ти пускат, вината май не е в жените.

 • Тодор - 20:25, 15 апр

  В едно общество, жената винаги е отражение на мъжа и за съжаление мъжкото естество в съвремието ни е силно изопачено. Ако мъжете са истински мъже, то и жените ще са истински жени.

 • жена - 11:34, 15 апр

  Абсолютен боклук. Този алкохолик за нищо не става.

 • Петя - 15:27, 14 апр

  алкохолизиран боклук

Напиши коментар

Коментари