понеделник, 15 апр 2019 г. 07:12 ч.

Звездни прогнози

Седмичен хороскоп за 15 - 21 април

Blife.bg

Седмичен хороскоп за 15 - 21 април

Успешна седмица!

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще сте склонни към излишно напрежение по въпроси свързани с финансови документи или пари. Като цяло тази седмица ще бъде благосклонна към вас в подобни действия и генерирането на напрежение определено ще бъде във ваша вреда. През тези седем дни очаквайте интересни новини или полезна за вас информация, която ще бъде важна за вашата работа или бизнес. Възможно е да възникне нова възможност за работа или да преживеете ново развитие на ваши професионални отношения с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Тази седмица ще ви изненадат гости в дома ви или ще получите неочаквана покана за събиране в дома на ваши съседи, приятели или роднини. През седмицата ще ви зарадва събитие в живота на момиче или млада жена, което вещае една благоприятна промяна в живота и. Младите жени Овен ще имат благоприятна седмица за начало на нови проекти или планове свързани с личния им или професионален живот.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще ви се наложи да се ангажирате с разрешаването на стари проблеми или неприятности, които сте омаловажили преди време или сте отложили тяхното разрешаване поради друга причина. Сега възникването на нови обстоятелства или помощта на важни за вас хора ще спомогнат за тяхното приключване. През тези седем дни ви предстои да направите по-големи разходи за дома или семейството си. Като цяло във финансов план от вас ще се изиска строг контрол върху семейният ви бюджет. През тази седмица мнозина от вас ще се наложи да приготвят подарък за жена, свързан с нейн имен ден, рожден ден или друго лично събитие. През седмицата ще следите развитието на здравословните проблеми на мъж, когото познавате. Жените над 35 годишна възраст ще имат благоприятна седмица за покупки за личния си гардероб или за личните си нужди. Мъжете над 35 годишна възраст ще преживеят по-голямо притеснение в очакване развитието на конкретно събитие.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще ви разочароват или натъжат действията на млад мъж, с когото не живеете под един покрив. Възможно е това да касае неизпълнено обещание, поръчка, някакъв вид загуба или глупава грешка в неговия личен живот. През тези седем дни ще възникнат промени свързани с пътуване или ще преживеете стресова ситуация свързани с хора от друго населено място. През седмицата следете внимателно новини свързани с хора родени под огнените или въздушни зодиакални знаци, които се намират в друг град или държава. Тази седмица ще запомните с някои интересни преживявания или събития в живота на бебе, малко дете или на вашето собствено дете (ако имате такова). През седмицата ще преживеете някакъв вид раздяла или неприятно събитие с човек от кръга ви приятели, който/ която е роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Младите мъже Близнаци ще имат трудна седмица,в която ще бъде добре да избягват сериозни ангажименти или стартирането на нови начинания.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица избягвайте да давате вещите си на други хора, тъй като рискувате те да бъдат загубени или повредени, включително с вероятност да не могат да бъдат поправени. През тази седмица ще се реши бъдещето на една ваша приятелска връзка с човек, който гледа преди всичко собствения си интерес. През тези седем дни от вас ще се изисква много търпение и самоконтрол, за да се избегнат на всяка цена конфликти, загуби или неприятности. Емоционалната ви нестабилност може да усложни подобни негативни преживявания, така че почти всяко едно събитие сега ще бъде тест за вашата личност. През тази седмица бъдете внимателни и разумни при разговори свързани с пари, които ще проведете с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева. Седмицата ще бъде неблагоприятна за вземане на кредит независимо от къде и от кого. Положителните събития през тези седем дни ще бъдат свързани с възможността много добре да планирате и подготвите свои бъдещи действия, свързани с реализацията на важен за вас план или идея. Сега различни хора или обстоятелства ще ви помогнат значително за това.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще може да постигнете много на работното си място или в бизнеса си. Важни за вас ще бъдат отношения с мъже, като колеги, клиенти или бизнес партньори. Мъжете над 35 годишна възраст ще запомнят тази седмица с едно важно събитие в кариерата си, като нова позиция, начало на новата дейност или разкриване на нови пазари. През тези седем дни ще сте нетърпеливи или ще имате специално очакване относно развитието на ваша любовна връзка с човек, който в момента се намира в друго населено място или държава. Внимание през седмицата ще изиска здравето на дете или млада жена. През тази седмица една от главните теми на разговори в семейството и в кръга ви от роднини или приятели ще бъде личния или професионалния живот на млад мъж. Жените на 35 годишна възраст ще имат притеснения или безпокойства свързани със собственото им дете. Младите мъже Лъв ще могат да се зарадват на различни придобивки, на промяна свързана с жилище ( ако имат такава цел) и др.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще бъдете ентусиазирани и развълнувани от срещите си с различни хора, особено с такива, които са родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Ще се въодушевите от техните разговори или предложения, но моят съвет е да не губите връзка с реалността и много бързо да осъзнаете какви са вашите лични възможности. Това особено важи за неща, които имат връзка с нова работа, нов бизнес и др. През тези седем дни ще преживеете кратка стресова ситуация свързана с пари, които ще забравите, ще загубите, или ще възникнат като неочакван разход. Вслушайте се в съветите на хора родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв, по въпроси свързани с вашите пари. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване предимно със семейството ви или на гости на ваши роднини. Това ще бъде благоприятно време за годеж или сватба с партньор от друг град или държава. През седмицата се опитайте да дадете кураж на една млада жена, която ще приема събитията в живота си като загуба, тъй като ще и липсва способността да вижда по-надалеч в бъдещето си. Всъщност трудностите, през които сега преминава, само разчистват ненужните неща в живота и, независимо колко е привързана тя към тях.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която по-голяма част от плановете ви ще са свързани или ще зависят от мъже. Много добро развитие през седмицата могат да имат отношения между различните поколения мъже в едно семейство, като бащи и синове и др. През тази седмица ще имате желание да наложите една своя идея свързана с дома ви или дори да я реализирате. Тя ще бъде свързана с някаква промяна и като цяло идеята ви ще бъде добра. През тези седем дни може да ви зарадва документ или новина свързана с имот, който притежавате, или който искате да закупите. Тази благоприятна тенденция важи и в случай, че сте в процес на продажба на някакъв вид собственост. През тази седмица може да имате предварително планирано събиране свързано с човек, който е в Отвъдното или разговор по въпроси, касаещи наследство. През седмицата ще ви се наложи да отложите една среща или да откажете една покана, поради други ваши ангажименти.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица ще бъде благоприятна за развитието на ваши романтични и любовни отношения, особено ако сте несемейни и търсите сериозна връзка. Непредсказуемо, но интересно развитие могат да имат отношения с партньор роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци. През тези седем дни ще проявите нетърпимост към действията на жена, която не живее във вашия дом, но която се опитва по някакъв начин да влияе на вашите семейни отношения или създава интриги на работното ви място. През тази седмица се стремете да избегнете неприятни хора и неприятни ситуации, тъй като тяхното развитие може да вземе неочакван обрат и да ви навреди по някакъв начин, както психически така и физически. Неочакван разход за дете ще създаде временно напрежение в дома ви, докато намерите практичното разрешение на проблема. Жените на 35 годишна възраст ще отделят време да разкрият истината за събития от близкото си минало, за които смятат, че има някой вина от близкото им обкръжение.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще имате разговор или някакъв вид ангажимент с човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева, които ще имат отношение към вашите финансови дела и интереси. Възможно е дори да получите пари от такъв човек поради различни причини. През тази седмица може да ви се наложи да пътувате по задължение или поради невъзможност да откажете една покана. Въпреки тези предварителни нагласи от ваша страна, пътуването ще се окаже интересно, емоционално и полезно за вас. През тази седмица много от семейните представители на този зодиакален знак ще преживеят неприятен конфликт в семейството си. Вероятно така ще можете да изясните някои недоразумения, съмнения или подозрения и дори да направите отношенията си по- стабилни. През тази седмица мнозина от вас ще се разделят с жена, с която работят заедно. Младите жени Стрелец могат да преживеят промяна на работното си място, като преместване на нова позиция, нов офис или изцяло нова работа

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица може да преживеете любовни притеснения и до разочарования с партньор, който се намира в друго населено място. Пътуванията свързани с романтични срещи, могат да се окажат разочароващи или да ви поставят в една деликатна ситуация. През тези седем дни насочете своето внимание към семейството си, към подготовката на някои бъдещи промени в живота ви, тъй като в тези неща ще може да постигнете важни успехи или прогрес. Това ще бъде благоприятна седмица за начало на брачно съжителство или сватба. През седмицата мнозина от вас ще преминат през моменти на напрежение в дома си, които могат много лесно да приключат, ако се използва повече мъдрост в казаните думи или във взетите решения. Бъдете искрени и коректни в отношенията си с родственици, родени под въздушни или огнени зодиакални знаци. Използвайте тази седмица за създаване на нови познанства с хора от различните краища на света, които могат да обогатят вашите познания за живота извън пределите на вашата роднина.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица избягвайте да се намесвате в проблемите между жени или в конфликти, които ще възникнат между тях. Няма да можете да помогнете с нищо, но може да предизвикате нежелана реакция от тяхна страна към вас. През тази седмица бъдете разумни и предпазливи на работното си място, особено ако ви се налага да работите с нови клиенти или бизнес партньори. Не избързвайте в своите заключения относно действията на други хора, а изчакайте да видите тяхното развитие. През тази седмица ще бъдете свидетели на една неочаквана драма или инцидент, или ще получите новина свързана с такива. Използвайте тази седмица за уреждане на всякакви парични дела или документи от финансово материален характер. Седмицата ще бъде благоприятна, както за покупки така и за продажба на скъпи вещи или имот.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще имате нереални очаквания свързани с ваше собствено дете. Възможно е да бъдете подведени от прибързано дадени ви обещания, които няма да бъдат изпълнени или да повярвате на една лъжа. През тези седем дни мнозина ще се зарадват на пари или на радостна новина свързана с пари, която в повечето случаи ще дойде чрез мъж. През тази седмица избягвайте да се натоварвате с проблемите на други хора (особено на млад мъж) тъй като вашето влияние или помощ в тази ситуация ще са незначителни или безсмислени. Различните прояви на ревност в любовните ви отношения могат да подсилят вашата връзка, но всичко би трябвало да бъде с мярка и да не се бърка ревността желанието за контрол или чувството за собственост. През седмицата интересно развитие ще имат романтични отношения с представители на зодиакалните знаци Рак, Риби или Скорпион. Мъжете над 35 годишна възраст ще имат благоприятна седмица за постигане на реални резултати в работа или ангажименти, от които ще очакват добро заплащане или някаква друга облага. Младите мъже Риби ще преживеят едно емоционално разочарование, което ще ги научи по-добре да преценяват хората.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари