понеделник, 11 окт 2010 г. 11:17 ч.

Ивелина Христова

Дневен хороскоп

Blife.bg

Дневен хороскоп

Денят започва и ви поднася изненади, на които не знаете как да реагирате. Чуйте какво ви съветват звездите!

Вашият любовен хороскоп можете да видите - тук.

ОВЕН

В добра физическа и психическа кондиция сте. Възползвайте се от благоприятните обстоятелства и възможности, които ви дава денят. Не отлагайте планувана отдавна среща и споделете сърдечните си вълнения с човек, с когото нямате все още пълна близост. Осмислете едно бизнес предложение в детайли и задълбочено.

ТЕЛЕЦ

Една новина променя отношението ви към човек от близкото ви обкръжение. Не се натоварвайте негативно към него, без да сте проверили фактите. Има необходимост от допълнително проучване и проверка на източника на информация. Предстои разговор, за изясняване на позиции и мнения. Въздържайте се от крайни оценки.

БЛИЗНАЦИ

Самокритични сте, повече от допустимото. Обзети сте от чувство за вина и безпомощност в някакъв смисъл. Потърсете приятел, колега, с който можете да обсъдите проблема си в прав текст, без страхове за това, че може да стане достояние на хора, в чиято недобронамереност сте убедени. Страхът ви е преувеличен.

РАК

На прав път сте. Действайте самостоятелно и непоколебимо. Оказва ви се съдействие от по-високо ниво, така че резултатите от вашата упорита работа ще бъдат възнаградени пъти повече от това, което очаквате. Наясно сте със себе си, подкрепени сте, така че употребете цялата си инициативност в своя полза.

ЛЪВ

Напоследък сте мнителни и трупате ядове в интимен план. Провокирайте разговор с интимната си половинка, за да разберете истината и премахнете тревожността, завладяла ви напоследък, пречеща ви във всяко отношение. Подвлиятелни сте на слухове,чужди мнения и коментари, в които не винаги има добронамереност.

ДЕВА

Напрегнатият ви живот вече ви създава и някои физически неразположения. Умереност и режим в храненето, промяна на навиците се налагат повече от всякога. По-голяма двигателна активност няма да ви навреди. Включването в група с хора, имащи вашата нагласа е добра идея също. Преподредете си моралните ценности.

ВЕЗНИ

В оптмистично настроение сте. Работоспособни и целеустремени. Времето на криза е отминало и се очаква подобрение във всяка сфера-материална основно. Стартирате проект. Възможни са административни спънки, но временни. Проявете новаторския си дух, но бъдете по-търпеливи и не отлагайте разговор с висшестоящ.

СКОРПИОН

Планирайте разумно деня си! Не давайте воля на настроенията си, които са вариращи. Приятелите ви, проявяват разбиране и желание да ви подкрепят. Скептичността ви,която е постоянна напоследък е неуместна. Бъдете по-избирателни по отношение на бизнес-партньори, адвокати, съветници. Не действайте емоционално.

СТРЕЛЕЦ

Имате възможност за лична изява в професионален или личен план. Заложете на стари връзки,изпитани приятелства и роднини. Възможни неразположения от натрупана умора. Изберете подходяща форма за релакс и възстановяване. Намерете средства и време за отдих. Изкарайте вечерта в къщи или в позната среда.

КОЗИРОГ

Добър финал на ваше начинание, инициатива или по-голям проект. Изчистете детайлите внимателно. Не давайте прогнози и не правете коментари по повод на събитията от последните дни на работното ви място. Бъдете неутрални в спор или конфликт между колеги. Нужна е дипломатичност, проявена във всичките й форми.

ВОДОЛЕЙ

Упоритостта, с която работите, напоследък, е възнаградена. Решавате съдебен спор във ваша полза/финансова/. Ползотворен, наситен с добри новини, многообразен във всяко отношение, емоционален ден. Не отлагайте повече разговор с близък, интимен партньор или роднина.Р езултатът от него ще има дългосрочен ефект.

РИБИ

Размислете трезво върху предложение от последните дни. Неуместно оказвате съпротива и не приемате действителни факти. Истината е неудобна, но с усилия можете да коригирате поведението си, стига да признаете свои слабости открито и поискате подкрепа. Няма да ви упрекнат в слабост, ако се страхувате от това.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари