петък, 19 апр 2019 г. 10:18 ч.

Звездни прогнози

Дневен хороскоп за 19 април

Blife.bg

Дневен хороскоп за 19 април

Успешен ден!

Овен - Успешни действия

Вътрешното ви усещане за нещата ви подсказва, че сте на прав път, независимо от затрудненията, които срещате. Активно действащи на широк периметър, представителите на Овен ще реализират материалните си цели днес, но възникват и напрегнати ситуации, които предупреждават да сте внимателни и да не влизате в конфликт, защото може да се разразят неочаквано остри сблъсъци.

Телец - Финансови постижения

В хорските очи изглеждате безгрижни, но дали е така? Проблемите ви чакат решения. Този ден е добър за осъществяване на финансови цели и обещава прецизна и съвършена реализация на намеренията. Неприятното в петък е, че ще възникнат разногласия за нещо, които ще предизвикат противоречия, а последните в много случаи може да прераснат в скандали.

Близнаци - Непочтеност

Обзети сте от творчески амбиции, които няма да останат недооценени. Силно благоприятен ден за парични печалби, които може да постигнете в условията на съвместна работа с някого. Повечето Близнаци няма да са склонни към работа с друг човек, което обрича инициативата им на провал. Там където ще достигне до компромис, ще последна лъжа и подлост.

Рак - Напрегнати, но и успешни

С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Днес Раците са облагодетелствани от късмета, а това положение облагодетелства родените в зодията за реализацията на целите, които днес за повечето от вас се свързват с финансови печалби. Някои от родените в знака ще действат успешно за настаняване на ново работно място.

Лъв - Начало на промени

С пословичната си отговорност и последователни в делата си, днес ще постигнете видим напредък във всичко, с което се захванете. Настъпва време за неочаквани промени при Лъвовете, които едва ли ще се осъществят в рамките на един делничен ден. Във всички случаи събитието ще предизвика смесени чувства. Ще последва етап на социална стабилизация, който ще продължи през следващите четири месеца.

Дева - Действайте гъвкаво

Добро настроение и приятни моменти ви предлага днешния ден. Петък е с добри показатели за Девите относно реализацията на целите, но и за вас обстоятелствата са изпълнени с пречки и затруднения. Действайте по-гъвкаво, за да осъществите заплануваното. Днес допълнително ще ви затрудни нарасналото количество делови и обществени ангажименти.

Везни - Емоционално напрежение

Гледайте по-ведро на случващото се около вас, не се задълбочавайте върху неща, които не са толкова значими и ще се забравят бързо. За Везните се очертават пречки през този ден и вероятно ще извадят мнозина от равновесие. Ситуацията не е фатална и лесно бихте могли да се справите с противодействието, ако държите емоциите си под контрол. При провеждане на преговори това е от особена важност.

Скорпион - Успешна реализация

Уверени сте за нещата, които искате да постигнете през този ден. Петък е успешен за Скорпионите, но и при вас е налице силна нервна превъзбуда, която тласка мнозина към прибързване и предизвиква тягостни ситуации. В делови план за едни от зодията се очертават куп   задължения, а други ще осъществят множество работни контакти.

Стрелец - Концентрирайте се върху целите си

Опитайте да се съсредоточите върху това, което вършите. Такъв е пътя към успеха днес, а това наистина ви е необходимо. Възможностите за сполука при Стрелците в петък са подчертани по безспорен начин, но едновременно с това е налице и предупреждение да не разпилявате времето и енергията си. Съобразите ли се с това условие, не може да има никакво съмнение за реализацията ви.

Козирог - Делова сполука

За част от вас днес се очертава пътуване по работа, което ще бъда много пълноценно. Необходимостта от концентрация и неотстъпчивост за реализиране на намеренията са задължителни за успеха ви днес. Шансът ви е значителен, но липсата на настойчивост поради възникнали неудобства може да ви провали. Достатъчно енергични сте за да действате активно и целенасочено.   

Водолей - Засилена нервност

Съветите ви са много полезни на човек от обкръжението ви, който е решил да се заеме с рисковано начинание. Доста неприятен ден, свързан с безпокойство, а за някои дори и с наситена нервност относно реализацията на дадена цел. Истина е, че голям процент от представителите на зодията се намират в динамична ситуация, характеризираща се с ярки трудности и отдалечаващ се успех.      

Риби - Успех, съчетан с трудности

Може би прекалено много се осланяте на интуицията си днес. Добре е и да помислите преди да предприемете нещо значимо. За вас се очертава ползотворен ден за споразумения и за реализация на цели, свързани с партньорство или относно намерения от лично естество, но има и неблагоприятни влияния, срещу които следва да се застраховате. Те в много случаи засягат финансовите взаимоотношения в бизнеса.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари