понеделник, 22 апр 2019 г. 10:15 ч.

Впечатляващо

750 души аплодират 3D спектакъл на Desizo Monni & MONNI

Blife.bg

750 души аплодират 3D спектакъл на  Desizo Monni & MONNI

Наско Колев и Благой Георгиев с г-н Десизо Монни и лорд Евгени Минчев

Повечето присъстващи го нарекоха „Събитието на годината“.

Популярни лица, успешни бизнесмени и множество случайни късметлии бяха свидетели на първото триизмерно модно дефиле в България. Събитието бе изпълнено с различни изненади, като двете 3D прожекции бяха пламъка в студената вечер. Талантливата Донна Бангьозова приветства гостите с възхитителен репертоар и ги подготви за първата прожекция. Върху фасадата на Телефонната Палата бяха показани две колекция – пролет-лято 2019 на марките MONNI и Desizo Monni, с горд собственик г-н Магдален Димитров. За изненада на повечето присъстващи, Благой Георгиев дефилира по сградата в дигитален вариант. Като официално лице на Desizo Monni, той пристигна на събитието с церемониален костюм от последната колекция.

Топ стоматологът д-р Мартин Денчев с двете звезди на Монни

С церемониален костюм беше и победителят на VIP Brother, Атанас Колев, който успя да представи костюм от последната колекция на MONNI. Като допълнение към светлинното шоу, Наско завърши първата прожекция с две от хитовите си песни и приветства Евгени Минчев със златното Бентли на собственика на двете марки. Лорд Минчев не пропусна да отбележи, че луксозният автомобил е част от абитуриентска томбола.

Сред поканените бяха проф. Любомир Стойков, гласът на BIG Brother - Илия Георгиев, д-р Николай Георгиев, съпругата му Елвира Георгиева, художникът Николай Панайотов, интелектуалката Вида Пиронкова, стоматологът д-р Мартин Денчев, бизнесдамата Силвия Хрисимова- Шонлебе, модели от модни корици.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари