събота, 27 апр 2019 г. 09:25 ч.

Звездни прогнози

Дневен хороскоп за 27 април

Blife.bg


Дневен хороскоп за 27 април

Усмихната събота!

Овен

Събота носи успех на Овните. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Не предприемайте нови занимания в събота. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Телец

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Работата няма да Ви създаде всички затруднения за разлика от контактите. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Утре трябва да избягвате споровете.

Близнаци

Събота – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Опитайте се да промените методите на работа за дейностите, които Ви затрудняват. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Рак

Събота ще е доста активен и динамичен за почти всички Раци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Утрешният ден ще е добър за професионални изяви и за рутинни занимания. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Лъв

Събота не е еднозначен ден за Лъвовете. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Не подценявайте работата си, имате задачи, които, ако не се разсейвате, ще свършите навреме. Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Бъдете внимателни в действията си.

Дева

Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Не е време за работа с хора в чужбина и за далечни пътувания. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. За представителите на Дева се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Везни

В събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Работата няма да Ви създаде всички затруднения за разлика от контактите. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Обърнете внимание на здравето си. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Скорпион

Събота е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Утре е по-добре да не пътувате.

Стрелец

Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Козирог

Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Седмицата започва като на педали.Всъщност това изобщо няма да Ви учуди, дори напротив, ще Ви подготви по-пълноценно за работа. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Водолей

Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Ангажирани сте с парични въпроси. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Ще жънете успехи в материално отношение, ако успеете да договорите работа в съдружие. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Риби

В събота не се претоварвайте. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Харчите пари за лични неща. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Утре просто е такъв ден.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари