сряда, 1 май 2019 г. 23:55 ч.

Чудо

Адвокат докладва тв водеща във Фейсбук - нарекла го културен

Blife.bg

Адвокат докладва тв водеща във Фейсбук - нарекла го културен

Адвокатът Делян Манчев докладва пост във ФБ на тв водещата Нина Хамилтън, защото му се възхитила, че е културен човек.

 "Не мога да повярвам, че колега адвокат се обижда от похвали от жена" - каза пред приятели водещата на юридическото предаване Темида. "Приятели ми казаха, че ме е докладвал от комплекси, страх и безпомощност, но откога комплиментите са толкова стресиращи психиката" - чуди се юристката по образование -

"Публично се извинявам на колегата адвокат и обещавам, че повече никога няма да го наричам "културен човек", все пак не искам да го карам да се чувства нещастен от моето мило отношение, психолози казват че, на някои хора добротата не им понася". Заради докладването на адвоката, Нина Хамилтън ще е блокирана три дни от ФБ. Публикуваме и оригинала на поста, който е довел до действията на Манчев.

"Правя едно социологическо проучване: скъпи фб приятели забеляза ли ли сте на иначе не тъпи хора как интелектуалният им багаж във ФБ рязко спада? И нещо извън по-горният ми въпрос да кажа: днес колегата адвокат Delyan Manchev под мой коментар на стената на Гергана Паси (убедена съм, че като нейн приятел знае, че фамилията й Паси не й е по рождение), заяви, че фамилията ми Хамилтън е виновна за заблуждението ми относно възприятието ми на света (както й да е, всеки има право на мнение), още по-важното, което ми каза колегата Манчев е, че е обиколил 120 държави, и именно този факт е довел до това, че той е високо културен. Наистина се възхитих на колегата, много се зарадвах на неговите международни постижения и нямаше как да не го поздравя за успехите му, затова под неговият пост написах, че за мен е огромна радост и чест да срещам културни хора като него. Колегата взе, че ме блокира! Явно е отишъл да полее радостта ми... (ваша Нина Хамилтън - винаги вярваща в доброто у хората)"

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари