сряда, 8 май 2019 г. 12:43 ч.

Две версии

Гринго ли острига Софка от ревност?

Blife.bg

Гринго ли острига Софка от ревност?

Софи Маринова, която наскоро се омъжи, представи новата, супер късичка, прическа в дискотека в Пловдив, където имаше участие тези дни

Според версията на певицата тя се е решила на драстичната промяна след съвет на врачка

Софи Маринова, която наскоро се омъжи, представи новата, супер късичка, прическа в дискотека в Пловдив, където имаше участие тези дни, пише HotArena. Почитателите на звездата доста се изненадаха от голямата промяна във визията й и все пак единодушно обявиха, че много й отива.

Според версията на певицата тя се е решила на драстичната промяна след съвет на врачка. Магьосницата й казала, че за да й тръгне и да не я урочасат след сватбата, трябва да отреже косата си. Суеверната Софка не поставила под съмнение думите й и веднага се офъкала.

Истината обаче е доста различна. Близки до младото семейство разказват, че преди да надянат брачните халки Софка и Гринго преминали през грандиозен скандал. Причината била ревност от страна на мъжа й. Той заподозрял, че певицата му кръшка с друг, хванал ножицата и накълцал косата й.

За да се докара в доколкото се може по-приличен вид, Софи отишла и на фризьор, за да заличи комичния резултат от действията на разгневения младоженец.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари