вторник, 21 май 2019 г. 15:36 ч.

Подкрепа

Гласуваме за София Паскалева - нашата представителка на Mrs. Top of the World

Blife.bg

Гласуваме за София Паскалева - нашата представителка  на Mrs. Top of the World

Започна гласуването за участничките в конкурса „Mrs. Top of the World“. „Мисис България Top of World 2018“ София Паскалева ще представи България на престижния конкурс, който ще се проведе в Латвия от 28 май до 1 юни 2019г.

Всеки, който иска да подкрепи нашата участничка може да даде своя глас за нея на страницата на конкурса: https://m.facebook.com/MrsTopOfTheWorld/photos/a.1306523916173062/1306524989506288/?type=3

 

Всеки лайк носи една 1 точка, а споделянето - 2 точки. Отчитат се точките само под снимката на София Паскалева!

 

Можете да подкрепите със своя глас София и на този адрес:
http://topoftheworld.lv/en/vote

 

„Това за мен е изключително важен вот – вотът на обикновените хора. Много се вълнувам от участието си в предстоящия конкурс. За мен това е изключителна чест и привилегия да представя родината си пред цял свят. Благодаря на всички, които гласуват за мен и ме подкрепят в този момент“, споделя София Паскалева.

 

Мисис България Top of World 2018“ София Паскалева ще дефилира с традиционна тракийска носия и с рокли на дизайнера Христо Чучев. В тура по бански ще се представи с модел на Love Sensation – марката на която красавицата е рекламно лице.

 

Пожелаваме успех на София Паскалева!

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари