събота, 22 юни 2019 г. 18:21 ч.

Емоционален призив

Андрей от ДНК: Раждайте, българки, нацията зависи от това!

Blife.bg

Андрей от ДНК: Раждайте, българки, нацията зависи от това!

В сутрешния блок на Bulgaria ON AIR, Андрей Арнаудов направи емоционален призив към българските жени.

Това се случи по време на дискусия за демографската криза у нас. Телевизионният продуцент призова за повече бебета с думите: "Раждайте, българки, нацията зависи от това!". Той обяви и резултатите от глобалното проучване на "Маркет Линкс" и Движение за национална кауза (ДНК) сред българите в чужбина. Според анкетата, 35% от българите, които живеят в чужбина, обмислят да се върнат отново в родината си. Основното притеснение на 100% от тях e безработицата и ниското заплащане.

"В проучването ни взеха участие около 2500-3000 души. Целта на това проучване и платформата, която подготвяме, е да свързва местната и държавна власт с хората от Молдова и Украйна. Тя смесва възможностите за работа и представяне на реалните възможности за живот в България, защото ние си избираме мястото къде да живеем, в зависимост какви възможности за развитие ти предоставя", посочи Арнаудов. Арнаудов посочи пред Bulgaria ON AIR, че трябва да се изчистят много от легендите за страната ни - за заплати, престъпност, социални дейности и др.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари