вторник, 16 юли 2019 г. 11:16 ч.

Рекордьори

Софи и Гринго се развели на 26 юни, 5 месеца след сватбата

Blife.bg

Софи и Гринго се развели на 26 юни, 5 месеца след сватбата

Бракът на Софи Маринова е официално прекратен с решение на съда в Етрополе на 26 юни

В решението, с което „България Днес“ разполага, изрично се посочва, че вече бившите съпрузи нямат претенции един към друг. Нито един от тях не дължи издръжка на другия. Софи и Тодор Давидков нямат общо жилище и имоти, придобити по време на брака, така че не делят нищо. Шокиращата новина тръгна в началото като слух преди седмица, тъй като Софка се появи без Гринго на рождения ден на кумата си Преслава. Именно в този ден е излязло решението за развода. Тогава Маринова се весели цяла нощ в отсъствието на Гринго, а по-наблюдателните гости забелязаха, че ръката на Софи е гипсирана.

Певицата запазва  пълно мълчание по въпроса и не отговаря на мобиляни си телеон. Пред „България Днес“ Гринго лаконично заявява: „Питайте нея. Тя е публичната личност, не аз“.  Той даде ясно да се разбере, че темата му е неприятна. Синът на Софи – Лоренцо пък заявява, че са се разбрали да не коментират  темата. Адвокат Цветанова, която е била защитник по делото също отказва коментар по темата с мотив, че за това трябва да говорят двете страни. Крахът на брака на Софи и Гринго е абсолютна изненада и мистерия. На 20 юни, точно шест дни преди да излезе решението на съда, двамата бяха гости в „На кафе“, където Софи заяви, че иска през лятото да прекарат повече време заедно и да си „живучкат“. На 26 юни съдът уважава и молбата на Маринова да си върне фамилното име Каменова.

Непотвърдена засега остава версията, че Маринова е изритала мъжа си, защото и посягал. Че Гринго я бие, тя призна още в началото на връзката им. През 2016-а, тя сподели, че ръката й е счупена, но малко след това се сдобряват, а според Софи Гринго си е взел поука и двамата са влюбени и щастливи.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари