вторник, 23 юли 2019 г. 07:49 ч.

Добро начинание

Сдружението на Жени Калканджиева ще учи деца на здравословно хранене

Blife.bg

Сдружението на Жени Калканджиева ще учи деца на здравословно хранене

Програмата се осъществява с помощта на Министерство на младежта и спорта и Агенцията по хазарта

Жени Калканджиева, Петя Раева, Дара Екимова и Станимир Гъмов са популярните лица, които са се отдали на задачата да покажат и научат възможно най-голям брой български деца на изкуството на здравословното хранене, като превенция против различни зависимости. Идеята е продукт на европейска програма, реализирана у нас с помощта на Министерството на младежта и спорта.За втора поредна година, организатори на 3 - дневния форум на тема “Младежки лагер в планината за здравословно хранене" са лично Калканджиева и нейната партньорка в начинанията Цветелина Николова чрез новосъздаденото от тях сдружение с Петя Раева - “АСОЦИАЦИЯ ИСКРИЦА ЖИВОТ”.

Проектът, който ще трае 3 дни стартира във вторник (23.07. 2019) в град  Велинград, а конкретното място на провеждането му е спа  хотел “Селект". В семинара се очаква да се включат над 50 младежи на възраст 15-29 години.

Дара Екимова и Станимир Гъмов са поканени за участници от Калканджиева, като посланици на здравословното хранене.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари