сряда, 24 юли 2019 г. 09:38 ч.

Звездни прогнози

Дневен хороскоп за 24 юли

Blife.bg

Дневен хороскоп за 24 юли

Успешен ден!

ОВЕН - По-леки задачи

Ядосвате се искрено, видите ли, че не всичко протича така, както вие го желаете и по вашите предварителни планове. Сряда е муден и тромав ден, лишен от големи шансове за развитие. Дори и да подемете инициативата, ще се сблъскате с доста трудности по пътя си. Засега се заемете с по-леки задачи.

ТЕЛЕЦ - Мерете приказките

Днес емоциите ви са повече от допустимото количество, а като намесим и личното ви отношение към всеки един човек, нещата придобиват горчив привкус. Очаквате от другите да вървят по вашата гайда и да изпълняват нарежданията ви. Няма как да се случи. Днес бъдете малко по-премерени в приказките си.

БЛИЗНАЦИ - Разбирате намеренията

В сряда не се съмнявайте в себе си, а в хората, с които общувате в личния живот или в службата. Сега можете да разберете дали с тях можете да имате бъдещи идеи и дали можете да ги осъществите изцяло. Денят ви показва кой ви следва и кой е до вас просто поради някакви користни цели. Преценете добре ситуациите.

РАК - Не се хабете за чуждото мнение

В сряда сте перфектни. Правите нещата така, че да се харесат на всички около вас. Търсите одобрението на хората, без да си давате сметка, че така попадате изцяло под тяхна власт. Не работете за чуждото мнение, а вършете всичко така, както вие прецените за правилно. В това е ключът към успеха днес.

ЛЪВ - Помагате щедро

В сряда сте прекалено щедри и търсите начин как да помогнете на всички хора около себе си. Денят не е подходящ за започване на каквото и да било, а е по-разумно да приключите с някои ангажименти. В следобеда и вечерта сте прекалено нервни и напрегнати. Мерете приказките си.

ДЕВА - Спор за пари

Днес се стремите да установите хармония с всички около себе си, но тази кауза не се увенчава с особен успех. По-добре бъдете себе си не угаждайте на всички. Сложете своите цели на преден план. Вечерта се пазете от спор с роднина за пари. Ще загубите доста солидна сума, и то – заради непремерени приказки.

ВЕЗНИ - Избягвайте конфликти

Страдате от липса на внимание и се стремите да го привлечете по всеки един възможен начин. Днес сте целеустремени и дейни, но все избирате грешния подход към хората около себе си. Е, това е и причината да попадате в чести конфликти и недоразумения. Можете да си го спестите, постарайте се.

СКОРПИОН - Търсите си белята

Ядосвате се за дребни неща, които превръщат деня ви в напрегнат, нервен и неудобен на моменти. Погледнете по-позитивно на живота. Бъдете една идея по-прозорливи за опасностите, в които сами се въвличате в днешния ден. Вечерта не спорете с половинката, за да си спестите създаването на конфликт и скандал.

СТРЕЛЕЦ - Не правете компромиси

Днес сте разсеяни и хаотични. Ще си вземете поука, че когато желаете да угаждате на всички хора около себе си, накрая вие излизате виновни за проблемите в отношенията ви. Концентрирайте се върху работата, която е наложително да свършите днес. Не правете компромиси със себе си, гледайте си интереса.

КОЗИРОГ - Загърбете миналото

От вас днес не се изисква да сте активни и да показвате на какво сте способни. Опитайте да се върнете назад в спомените си и да направите своя личен анализ за трудности, грешки и проблеми, които сте имали в миналото. От утре за вас стартира един изцяло нов период, затова днес завършете нещо старо.

ВОДОЛЕЙ - Бъдете искрени

Това е денят, в който можете да научите много или да се изявите в различни интелектуални области с пълен успех. Захванете ли се с бизнес и с деловодна дейност, проявявайте честност и почтено поведение. Днес сте силни, можещи, но ако сте искрени и не скривате истината от хората срещу себе си.

РИБИ - Разнообразете делника

Отърсете се от излишното напрежение и преглътнете някои негативни мисли, които напоследък ви тровят нервите. Имате нужда от разнообразие, от повече промени и раздвижване на пластовете в ежедневието си. Ще се случат, само е нужно търпение. Днес не предприемайте безразсъдни действия и не спорете.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари