петък, 26 юли 2019 г. 15:01 ч.

За пореден път

Осъдиха Радост Драганова за тарикатски схеми

Blife.bg

Осъдиха Радост Драганова за тарикатски схеми

Кипърският бизнесмен Харис Кунтурис спечели поредното дело срещу водещата Радост Драганова.

Софийският апелативен съд реши, че  той е незаконно заличен като съдружник в общия им проект – парк за зелена енергия в с. Кошарево. Неговоро участие в общата им фирма трябва да бъде възстановено без нови тарикатски схеми.

Без знанието на Харис на 30 юни 2016г. съдружниците решават да го извадят от общото им предприятие,  което тъкмо е започнал да изплаща инвестицията си. Съвсем случайно кипърецът научава в разговор с познат банков директор, че вече не е във фирмата. На общото събрание се решава, че дружеството ще се управлява само от двама управители, дори е променена адресната регистрация на фирмата, пише „Уикенд“.

Две години и по-късно съдът връща нещата по местата им. Съдът е категоричен , че акциите на чуждия инвеститор трябва да бъдат възстановени. Преди броени дни Радост Драганова получи обвинение за пране на пари и измама във връзка с този соларен парк. Бизнесменът Кунтурис досега е спечелил две дела на първа инстанция срещу Радост и нейният зет Венцислав Гоцев. 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари